Beoordeling (18)


9,0

Super leuke springkussens!


9,0

Eenvoudig te boeken, goed te bereiken mensen en duidelijke afspraken. Het luchtkussen was super tegen een heel redelijke prijs. Volgend jaar weer!


10

Erg leuk springkussen. Prijs-kwaliteit verhouding is super zeker omdat je het van vrijdag tm maandag hebt, genieten de kids er vol van.


9,0

Het verjaardagsfeestje van onze zoon was compleet met een super springkussen. Fijne service!


10

heb een springkussen gehuurd bij Jumping Joe Springkussens Vriezenveen. Uitstekende service op korte termijn tegen voordelige prijs


9,0

Het luchtkussen was top! We konden het heel het weekend behouden voor 1 prijs.


9,0

Zeer geslaagd, kinderen waren er niet vanaf te slaan! Prima prijs, waardoor het voor herhaling vatbaar is.


9,0

oa door het springkussen van Jumping Joe hebben de kinderen met het Smith Magenis syndroom, hun broertjes en zusjes heerlijk genoten bij de SMs familiedag.


9,0

It all went well. All as planned. The only hassle was that you have to pay the deposit and rental in cash. There are no cash machines nearby.


10

Mooi schoon luchtkussens voor een schappelijke prijs


9,0

Bas Winkel, bedankt voor de goede service!


9,0

Afgelopen weekend een springkussen met glijbaan gehuurd 3 bij 3 meter, de kussens zijn goed onderhouden en voldoen aan alle verwachtingen. En de prijs is heel goed. Ideaal voor een kinderfeestje!!! Door de vele locatie's en nu ook in Almere, is het binnen een half uur in huis en kan het plezier beginnen. Jumping Joe bedankt !!!!


10

Bij het ophalen van het springkussen ben ik erg vriendelijk geholpen en heeft het personeel het springkussen netjes in mijn auto gezet. Tevens is mij hier op een duidelijke en vriendelijke manier uitgelegd hoe het springkussen opgezet/opgeruimd dient te worden. Het springkussen was in goede/schone staat en was door de uitleg erg makkelijk op te zetten/ruimen. Het kussen was een enorm succes bij de kinderen op ons feestje! Kortom: uitstekend en zeker aan te raden!


9,0

Prima service zeer makkelijk met ophalen en retour brengen....helAs heel weekend vreselijk slecht weer gehad en maar een uur kunnen opzetten maar voor het lage huurtarief maakt dat het niet onoverkomelijk om in t vervolg voor de derde keer te huren bij jumping Joe


10

Voor het kinderfeestje van m'n dochter huurde ik het prinses springkussen. Het was best een klus om deze op te halen maar ging uiteindelijk hartstikke goed. Dochter was tevreden en de afhandeling was duidelijk en netjes. Aanrader voor allen. Groet, Rik


8,0

Leuke springkussens voor een leuke prijs, geschikt voor ieder budget. Leuke behulpzame mensen!


9,0

Wij hebben voor onze zoon toen hij vier werd een springkussen gehuurd bij jumping joe in leusden. Veel keus, snel geholpen, kortingscouponnen voor de volgende keer, schone en goede springkussens en vooral vriendelijke services. Kortom, erg tevreden.


9,0

Wij hadden voor onze dochter haar zevende verjaardag het prinsessen springkussen gehuurd, via Jumping Joe vestiging Schaijk. Het springkussen verkeerde in uitstekende staat en onze dochter heeft erg veel plezier gehad op het springkussen, samen met haar vriendjes en vriendinnetjes. Over de service van de medewerkers (Arjan en zijn vrouw) zijn wij ook zeer tevreden. We werden zowel telefonisch als ter plaatse keurig te woord gestaan en geholpen. Afspraken waren helder en goed gecommuniceerd met ons. Kortom: een grote pluim voor Jumping Joe Schaijk. Wij komen graag nog eens terug als klant!! Met vriendelijke groeten, Familie de Jong uit Oss

Informatie over Jumping Joe Springkussens
Voor een prikkie heeft u een klein springkussen een heel weekend in uw eigen tuin. Hoe leuk is dat? Wij bieden u graag de gelegenheid een klein springkussen te huren, gewoon voor kinderfeestjes, zomaar in uw achtertuin. Vanaf 4 tientjes voor een weekend!We zijn enthousiaste ondernemers uit Amersfoort die bij ieder klein evenement een springkussen willen zien. Per slot van rekening levert dat blije kinderen. Momenteel: ongeveer 1000 blije kinderen per week! Supertof. We zitten op 10 verschillende locaties door heel Nederland en breiden nog steeds uit!
Details openingstijden

LET OP: iedere locatie heeft ANDERE openingstijden. Sommige locaties bezorgen (tegen een meerprijs) ook onze kleine springkussens. Bij het reserveren van de kleine kussens ziet u perfect hoe laat u waar u het springkussentje kunt ophalen.

Bekijk ook andere aanbieders voor