Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Jumping Joe Springkussens

Contact

 • Koning Nobelpad 6
 • 3813 KK Amersfoort
 • 033-3030890
 • Website

Beoordeling

9,2
18 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Jumping Joe Springkussens

9,0

Mariska uit Bunschoten

Super leuke springkussens!

9,0

Simone uit Utrecht

Eenvoudig te boeken, goed te bereiken mensen en duidelijke afspraken. Het luchtkussen was super tegen een heel redelijke prijs. Volgend jaar weer!

10

Majori Schuts uit Schaijk

Erg leuk springkussen. Prijs-kwaliteit verhouding is super zeker omdat je het van vrijdag tm maandag hebt, genieten de kids er vol van.

9,0

Claudia uit Amersfoort

Het verjaardagsfeestje van onze zoon was compleet met een super springkussen. Fijne service!

9,0

Chantal van Pelt uit Waalwijk

Het luchtkussen was top! We konden het heel het weekend behouden voor 1 prijs.

10

E.Menkveld uit Daarle

heb een springkussen gehuurd bij Jumping Joe Springkussens Vriezenveen. Uitstekende service op korte termijn tegen voordelige prijs

9,0

Jolanda verhoef uit Hoogland

Zeer geslaagd, kinderen waren er niet vanaf te slaan! Prima prijs, waardoor het voor herhaling vatbaar is.

9,0

Carolina uit Leusden

oa door het springkussen van Jumping Joe hebben de kinderen met het Smith Magenis syndroom, hun broertjes en zusjes heerlijk genoten bij de SMs familiedag.

9,0

Joris Oude Steenhof uit Albergen

Bas Winkel, bedankt voor de goede service!

10

Steef van Westerlaak uit Amersfoort

Mooi schoon luchtkussens voor een schappelijke prijs

9,0

Nicola uit Utrecht

It all went well. All as planned. The only hassle was that you have to pay the deposit and rental in cash. There are no cash machines nearby.

9,0

R. Groothuesheidkamp uit Almere

Afgelopen weekend een springkussen met glijbaan gehuurd 3 bij 3 meter, de kussens zijn goed onderhouden en voldoen aan alle verwachtingen. En de prijs is heel goed. Ideaal voor een kinderfeestje!!! Door de vele locatie's en nu ook in Almere, is het binnen een half uur in huis en kan het plezier beginnen. Jumping Joe bedankt !!!!

10

Talent&Pro uit Leusden

Bij het ophalen van het springkussen ben ik erg vriendelijk geholpen en heeft het personeel het springkussen netjes in mijn auto gezet. Tevens is mij hier op een duidelijke en vriendelijke manier uitgelegd hoe het springkussen opgezet/opgeruimd dient te worden. Het springkussen was in goede/schone staat en was door de uitleg erg makkelijk op te zetten/ruimen. Het kussen was een enorm succes bij de kinderen op ons feestje! Kortom: uitstekend en zeker aan te raden!

9,0

Roos uit Kortenhoef

Prima service zeer makkelijk met ophalen en retour brengen....helAs heel weekend vreselijk slecht weer gehad en maar een uur kunnen opzetten maar voor het lage huurtarief maakt dat het niet onoverkomelijk om in t vervolg voor de derde keer te huren bij jumping Joe

10

cas uit Hooglanderveen

Voor het kinderfeestje van m'n dochter huurde ik het prinses springkussen. Het was best een klus om deze op te halen maar ging uiteindelijk hartstikke goed. Dochter was tevreden en de afhandeling was duidelijk en netjes. Aanrader voor allen. Groet, Rik

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Jumping Joe Springkussens

Informatie over Jumping Joe Springkussens

Voor een prikkie heeft u een klein springkussen een heel weekend in uw eigen tuin. Hoe leuk is dat? Wij bieden u graag de gelegenheid een klein springkussen te huren, gewoon voor kinderfeestjes, zomaar in uw achtertuin. Vanaf 4 tientjes voor een weekend!We zijn enthousiaste ondernemers uit Amersfoort die bij ieder klein evenement een springkussen willen zien. Per slot van rekening levert dat blije kinderen. Momenteel: ongeveer 1000 blije kinderen per week! Supertof. We zitten op 10 verschillende locaties door heel Nederland en breiden nog steeds uit!

Profiel

LET OP: iedere locatie heeft ANDERE openingstijden. Sommige locaties bezorgen (tegen een meerprijs) ook onze kleine springkussens. Bij het reserveren van de kleine kussens ziet u perfect hoe laat u waar u het springkussentje kunt ophalen.