Lamain Verhuur

Contact

Beoordeling (11)


10

Koffiewarmhouder + thermoskannen gehuurd. Top geholpen. Goede prijzen. Voor herhaling vatbaar.


9,0

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede prijzen


10

In het afgelopen jaar tweemaal wat materiaal gehuurd voor feestjes. Daarbij kreeg ik goed advies na wat handig is te huren in hoeveelheid. Na duidelijke​ afspraken van plaats en tijdstip stond het er zonder problemen. Zoverre hierdoor altijd perfect resultaat gehad.


10

Zaterdag 4 Febr 2017 feestje bij ons thuis gehouden. Daarvoor bij Lamain Verhuur het een en ander gehuurd. Zeer gemotiveerde jonge ondernemer die passie heeft voor de zaak. Super leuk contact, en zeer vakkundige op-en afbouw. In een woord TOP geregeld!!! Graag tot een volgende keer.


10

Top bedrijf! Uitstekende prijs kwaliteit verhouding met altijd goede service van meedenkende vakmensen!


9,0

Onlangs een aantal keer spullen gehuurd bij Lamain Verhuur en telkens zeer goede service en kwaliteit mogen ervaren. De communicatie is altijd helder en het assortiment is breed en up-to-date. Zeker een aanrader!


10

Top bedrijf! Spullen piekfijn voorelkaar, meedenkend personeel en goede service!!


10

Die jongens van Lamain verhuur zijn toppers! Werken hard en komen hun beloftes na. Afgelopen weekend 2 tenten met springkussen en tap installatie gehuurd. Alles zag er keurig uit. Ons feestje is super verlopen! Ik zal ze aan iedereen aanbevelen.


10

afgelopen weekend drive-in show en een party tent gehuurd, echt een top feest gehad positieve reacties gehad van familie en vrienden. ze hebben het zelf opgebouwd. aardige jongens beleeft en weten van aanpakken alles stond in 1 uur. Ik ga hier zeker de volgende keer weer heen !!!


9,0

Beste Lamain Verhuur, Dankzij jullie mooie tent hebben wij, ondanks het weer, een fijn tuinfeestje kunnen geven. Ondanks dat het op korte termijn was, was dat toch geen probleem voor jullie. Fijn ook dat jullie meedenken met wat mensen in gedachten hebben. Super! Mocht er weer iets te vieren vallen zullen we zeker een beroep op jullie doen. Met vriendelijke groet, B. Lambo, Tripscompagnie.


9,0

Afgelopen weekend onder meer een partytent gehuurt bij Lamain Verhuur. Super mooie tent, eenvoudig op te zetten en super reactie's van onze vrienden en kennissen. Mede door de inrichting (statafels, verlichting enz.) was het een mooi totaalplaatje. Ook een volgende keer zullen wij weer naar Lamain Verhuur gaan. Dit raden we een ander ook zeker aan.

Informatie over Lamain Verhuur
Lamain Verhuur, feest & evenementen inrichtingVerhuur van: partytenten, feesttenten, pagodetenten en meer!Bij Lamain Verhuur vind u alles op het gebied van feest & evenementen inrichting.Met een groot aanbod partytenten, tafels, stoelen, podium, barbecues, biertapinstallaties, verlichting, springkussens en meer.Bent u bij Lamain Verhuur aan het juiste adres voor het huren van goeie feest & evenement artikelen.U vind Lamain Verhuur in Veendam (Groningen) aan de Lloydsweg 9.Partytent huren in Groningen, Drenthe of Friesland?Wilt u een partytent huren voor uw verjaardag, tuinfeest of barbecue?Of zoekt u een groot aantal partytenten welke u wilt gebruiken voor uw beurs, fair of markt?Lamain Verhuur helpt u graag bij het kiezen van de juiste partytent voor uw situatie.
Details openingstijden

Elke dag telefonisch bereikbaar.Magazijn geopend op afspraak

Bekijk ook andere aanbieders voor