Glaswerk huren

20 aanbieders gevonden. Let op het soort glaswerk dat je huurt en het minimale aantal stuks dat je moet huren. Dit verschilt per verhuurder.

Top 20 verhuurbedrijven

 • Huurtopper 2022
 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2022
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Meest gekozen
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Voor een feestje van 30 personen heb ik glaswerk, bestek, een koffiezetapparaat en theekannen gehuurd. Ik had een zeer goed contact met Jeroen zelf over de benodigde aantallen en laat-minute veranderingen. Hij was bijzonder vriendelijk, reageerde heel snel en dacht ook mee. De afhaal en retour was bijzonder makkelijk en ook daar was het personeel heel aaardig. Al met al een hele prettige ervaring, en dat alles voor l een goede prijs Lees meer

Gehuurd:

Glaswerk

op 03-06-2023

13-07-2023


10

Wat een verademing dat zaken zoals deze bestaan! Ideaal dat het glaswerk zo weer in de kratten terug kan naar m-rental. De service was ook erg goed en de spullen kwalitatief naar wens! Volgend jaar zie je ons weer!

Gehuurd:

Glaswerk

op 07-07-2023

13-07-2023


9,0

Wij hadden glaswerk,borden,bestek,koeling,statafels en cocktailbar. Keurig op tijd geleverd en weer opgehaald. Tip: offerte online kunnen aanpassen zou makkelijk zijn maar dat ligt misschien aan mijn onhandigheid. Ik maak volgende keer weer gebruik van Mrentals en kan het bedrijf van harte aanbevelen. Lees meer

Gehuurd:

Glaswerk

op 03-05-2023

07-06-2023


10

Alles werd netjes op tijd bezorgd en voor producten die niet op voorraad waren werden gelijk alternatieven voorgesteld.

Gehuurd:

Glaswerk

op 26-05-2023

07-06-2023


9,0

alles was makkelijk en soepel te regelen. Prettig contact, behulpzaam. Schappelijke prijs. Ik ben zeer tevreden!

Gehuurd:

Glaswerk

op 02-04-2023

04-04-2023
Verhuur van glazen voor feesten en evenementen

Ben je bezig met de voorbereidingen van een feest, belangrijke beurs, of help je mee als organisator van een evenement zoals een festival, concert of zakelijk diner? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar glaswerk, servies en bestek. Ook als je een kleiner feest organiseert zoals een feestavond voor familie en vrienden, of een diner ter gelegenheid van een huwelijk, jubileum, reünie of een bedrijfsfeestje kan het huren van glaswerk erg handig zijn. Het staat natuurlijk mooier als al het glaswerk hetzelfde eruit ziet. Werk je bijvoorbeeld in een restaurant of hotel en verwacht je een grote groep gasten, maar heb je niet genoeg servies en glaswerk? Ook dan is het een goed idee om glaswerk te huren.

Eenvoudig en snel glazen huren

Niet iedereen heeft een scala aan verschillende glazen in de kast staan voor een feestje. Hierbij kan het huren van glazen goed van pas komen. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van glazen en andere tafelbenodigdheden. Vind in één oogopslag, met gebruik van je locatie en de kaart, alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Bij Huren.nl vind je verhuurders met een ruim aanbod aan verschillende glazen. De mogelijkheden zijn eindeloos, alle glazen zijn te huur. Zo kun je wijnglazen, bierglazen, waterglazen, portglazen, sherryglazen, bourgogneglazen, spatjes, longdrinkglazen, champagne glazen, whiskyglazen, cognacglazen, theeglazen, waterkaraffen en cocktailglazen huren. Bij de meeste verhuurbedrijven worden de glazen netjes en stofvrij bij je afgeleverd om ze vervolgens na gebruik weer op te halen. Tijdens het feest kunnen de gasten een schoon glas pakken wanneer zij dat willen en na het feest wordt de afwas uit handen genomen. Geniet van de voordelen van het huren van glaswerk.

Ik wil graag glaswerk huren, waar moet ik nog meer aan denken?

Ben je op zoek naar een volledige aankleding van een groot of klein diner? Dan hoort daar naast het huren van glazen ook de huur van bestek en servies ook bij. Heb je geen of niet genoeg tafels? Dan kun je, vaak bij dezelfde verhuurder, ook tafels, stoelen, tafellinnen en/of tafelrokken, servetten en andere benodigdheden huren. Het is vaak een goed idee om al je benodigdheden bij één verhuurbedrijf te huren. Dit is overzichtelijk, zodat er één offerte voor je opgesteld kan worden. Ook is het handig als dit bedrijf dicht bij de locatie in de buurt zit. Je kunt er bij de meeste verhuurbedrijven voor kiezen om het glaswerk wat je gaat huren te laten brengen. Wil je de glazen zelf ophalen bij het verhuurbedrijf, dan kan dat in sommige gevallen ook, vraag na bij het verhuurbedrijf of dit ook iets scheelt in de uiteindelijke kosten. Als je glaswerk gaat huren, wil je natuurlijk dat dit van goede kwaliteit is, en dat het schoon en zonder strepen en vegen wordt aangeleverd. Kies daarom niet zomaar voor het eerste de beste verhuurbedrijf maar wees kritisch en bekijk wat ze stellen over garanties, levertijd en hygiëne.