Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Glaswerk huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Time Out Verhuurservice logo

Partyverhuur zoals u het wilt!

Heinenoord
60 beoordelingen
v.a. 0,-

Pavama Verhuur en Verkoop logo

uw feest of vakantie begint goed bij Pavama

Arnhem

Prins van der Meer logo

Uw feest is onze zorg!

Warns
1 beoordelingen
v.a. 0,-

All In Verhuur logo

Groot assortiment, goedkoop transport.

Meerdere vestigingen
8 beoordelingen

Sharlo Party Verhuur,  Ballonnen & Decoratie logo

Tenten, Springkussens, Ballonnendeco & Feestwinkel

Maarssen
27 beoordelingen
v.a. 0,-

Partytentverhuur Assen logo

Assen
106 beoordelingen
v.a. 0,-

Heman Verhuurservice logo

De meest complete verhuurservice van Nederland.

Amsterdam
2 beoordelingen
v.a. 0,-

123feestje.nl logo

UW FEESTJE ONZE ZORGEN!

Breda
5 beoordelingen

Party Support logo

Smaakvol feesten, lekker genieten

Beverwijk
v.a. 14,-

Connected Verhuurservice logo

Tevreden klanten zijn onze maatstaf voor succes

Weesp
1 beoordelingen
v.a. 0,-
Prijs per dag
#} #}

Huuralternatieven

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Verhuur van glazen voor feesten en evenementen

Ben je bezig met de voorbereidingen van een feest, belangrijke beurs, of help je mee als organisator van een evenement zoals een festival, concert of zakelijk diner? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar glaswerk, servies en bestek. Ook als je een kleiner feest organiseert zoals een feestavond voor familie en vrienden, of een diner ter gelegenheid van een huwelijk, jubileum, reünie of een bedrijfsfeestje kan het huren van glaswerk erg handig zijn. Het staat natuurlijk mooier als al het glaswerk hetzelfde eruit ziet. Werk je bijvoorbeeld in een restaurant of hotel en verwacht je een grote groep gasten, maar heb je niet genoeg servies en glaswerk? Ook dan is het een goed idee om glaswerk te huren.

Eenvoudig en snel glazen huren

Niet iedereen heeft een scala aan verschillende glazen in de kast staan voor een feestje. Hierbij kan het huren van glazen goed van pas komen. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van glazen en andere tafelbenodigdheden. Vind in één oogopslag, met gebruik van je locatie en de kaart, alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Bij Huren.nl vind je verhuurders met een ruim aanbod aan verschillende glazen. De mogelijkheden zijn eindeloos, alle glazen zijn te huur. Zo kun je wijnglazen, bierglazen, waterglazen, portglazen, sherryglazen, bourgogneglazen, spatjes, longdrinkglazen, champagne glazen, whiskyglazen, cognacglazen, theeglazen, waterkaraffen en cocktailglazen huren. Bij de meeste verhuurbedrijven worden de glazen netjes en stofvrij bij je afgeleverd om ze vervolgens na gebruik weer op te halen. Tijdens het feest kunnen de gasten een schoon glas pakken wanneer zij dat willen en na het feest wordt de afwas uit handen genomen. Geniet van de voordelen van het huren van glaswerk.

Ik wil graag glaswerk huren, waar moet ik nog meer aan denken?

Ben je op zoek naar een volledige aankleding van een groot of klein diner? Dan hoort daar naast het huren van glazen ook de huur van bestek en servies ook bij. Heb je geen of niet genoeg tafels? Dan kun je, vaak bij dezelfde verhuurder, ook tafels, stoelen, tafellinnen en/of tafelrokken, servetten en andere benodigdheden huren. Het is vaak een goed idee om al je benodigdheden bij één verhuurbedrijf te huren. Dit is overzichtelijk, zodat er één offerte voor je opgesteld kan worden. Ook is het handig als dit bedrijf dicht bij de locatie in de buurt zit. Je kunt er bij de meeste verhuurbedrijven voor kiezen om het glaswerk wat je gaat huren te laten brengen. Wil je de glazen zelf ophalen bij het verhuurbedrijf, dan kan dat in sommige gevallen ook, vraag na bij het verhuurbedrijf of dit ook iets scheelt in de uiteindelijke kosten. Als je glaswerk gaat huren, wil je natuurlijk dat dit van goede kwaliteit is, en dat het schoon en zonder strepen en vegen wordt aangeleverd. Kies daarom niet zomaar voor het eerste de beste verhuurbedrijf maar wees kritisch en bekijk wat ze stellen over garanties, levertijd en hygiëne.