Glaswerk huren

Verhuur van glazen voor feesten en evenementen

Ben je bezig met de voorbereidingen voor een belangrijke beurs, of help je mee als organisator van een evenement zoals een festival, concert of zakelijk diner? Dan kan het zijn dat je glaswerk wilt huren. Ook als je een kleiner feest organiseert zoals een feestavond voor familie of vrienden, of een diner ter gelegenheid van een huwelijk, jubileum, reünie of bedrijfsfeestje kan het huren van glaswerk erg handig zijn. Het staat natuurlijk mooier als al je glaswerk hetzelfde eruit ziet. Werk je .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

bijvoorbeeld in een restaurant of hotel en verwacht je een grote groep gasten, maar heb je niet genoeg servies en glaswerk? Ook dan kan het een goed idee zijn om glaswerk te huren. Via huren.nl kun je snel en eenvoudig een geschikt verhuurbedrijf van glazen en andere tafelbenodigdheden vinden. Je kunt ook nog zoeken op locatie en een kaartje bekijken, zodat je in een klap ziet welke verhuurbedrijven het dichtst bij jou gevestigd zijn.

Ik wil graag glaswerk huren, waar moet ik nog meer aan denken?

Ben je op zoek naar een volledige aankleding van een groot of klein diner? Dan hoort daar naast het huren van glazen ook de huur van bestek en servies ook bij. Heb je geen of niet genoeg tafels? Dan kun je, vaak bij het zelfde verhuurbedrijf, ook tafels, stoelen, tafellinnen en/of tafelrokken, servetten en andere benodigdheden huren. Het kan vaak een goed idee zijn om al je benodigdheden bij één verhuurbedrijf te huren. Dit is overzichtelijk, zodat er één offerte voor je opgesteld kan worden. Ook is het handig als dit bedrijf dicht bij de locatie in de buurt zit. Je kunt er bij de meeste verhuurbedrijven voor kiezen om het glaswerk wat je gaat huren te laten brengen. Wil je de glazen zelf ophalen bij het verhuurbedrijf, dan kan dat in sommige gevallen ook, vraag na bij het verhuurbedrijf of dit ook iets scheelt in de uiteindelijke kosten. Als je glaswerk gaat huren, wil je natuurlijk dat dit van goede kwaliteit is, en dat het schoon en zonder strepen en vegen is wordt aangeleverd. Kies niet zomaar voor het eerste de beste verhuurbedrijf maar wees kritisch en bekijk wat ze stellen over garanties en hygiëne. Voorbeelden van glaswerk: bierglas, wijnglas, waterglas, portglas, sherryglas, bourgogneglas, spatje, longdrink, champagneflut, champagneglas, whiskyglas, cognacglas, theeglas, waterkaraf en een cocktailglas.