Glaswerk huren

16 aanbieders gevonden. Let op het soort glaswerk dat je huurt en het minimale aantal stuks dat je moet huren. Dit verschilt per verhuurder.

Top 16 verhuurbedrijven

 • Huurtopper 2022
 • Op zaterdag open
 • Meest gekozen
 • Huurtopper 2022
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Ontzettend goede service. Snelle en nette reactie bij vragen en zeer attent!

Gehuurd:

Glaswerk

op 11-02-2023

22-02-2023


10

Diverse spullen gehuurd voor onze nieuwjaarsreceptie in Amersfoort. Zeer goede service, schoon materiaal, makkelijk te bestellen via de site. Vriendelijk personeel, een bedrijf wat ik zeker kan aanbevelen.

Gehuurd:

Glaswerk

op 07-01-2023

02-02-2023


9,0

Super goed geregeld. Makkelijk reserveren via website, snelle reactie en offerte. Prima schone spullen. Goede hulp bij ophalen en terug brengen. Een aanrader.

Gehuurd:

Glaswerk 26-01-2023


9,0

makkelijk aanvragen via website, snel bevestiging, goed contact, flexibel

Gehuurd:

Glaswerk

op 06-01-2023

17-01-2023


10

Prima service, altijd bereikbaar, kortom voor mij geen andere verhuur bedrijf.

Gehuurd:

Glaswerk

op 06-01-2023

10-01-2023


9,0

Prima prijs/kwaliteitsverhouding, snelle reactie via de e-mail, glaswerk was dik in orde. Een aanrader om spullen te huren!

Gehuurd:

Glaswerk

op 30-12-2022

08-01-2023


10

We hadden ook servies ed gehuurd, perfect op tijd geleverd en opgehaald, wordt altijd goed meegedacht en correcte manier van werken, dus ook voor komend jaar maken wij graag weer gebruik van Jeroen Party Service

Gehuurd:

Glaswerk

op 22-12-2022

30-12-2022


9,0

Als vaker horeca benodigdheden gehuurd. Prima communicatie, flexibel, vriendelijk en nette spullen. Altijd bereidwillig om je op tijd te voorzien van hetgeen je nodig hebt. Pro-actief handelen en communiceren. Top geregeld, erg blij mee!

Gehuurd:

Glaswerk

op 24-12-2022

30-12-2022


10

Goede en overzichtelijke site, goede prijzen, telefonisch erg vriendelijk te woord gestaan en goed advies gekregen, bij ophalen vriendelijk geholpen....top! Deze onthou ik voor een volgend feestje!!

Gehuurd:

Glaswerk

op 16-12-2022

22-12-2022


10

Glaswerk en statafels gehuurd. Alles was mooi schoon en netjes geleverd.

Gehuurd:

Glaswerk

op 12-11-2022

23-11-2022


10

Wij hebben wederom alles, glaswerk, servies, tafels, stoelen, linnengoed en tent gehuurd. Snelle reacties, altijd afspraak nakomen en goede service! Fijn bedrijf met aardige mensen.

Gehuurd:

Glaswerk

op 16-09-2022

05-10-2022
Verhuur van glazen voor feesten en evenementen

Ben je bezig met de voorbereidingen van een feest, belangrijke beurs, of help je mee als organisator van een evenement zoals een festival, concert of zakelijk diner? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar glaswerk, servies en bestek. Ook als je een kleiner feest organiseert zoals een feestavond voor familie en vrienden, of een diner ter gelegenheid van een huwelijk, jubileum, reünie of een bedrijfsfeestje kan het huren van glaswerk erg handig zijn. Het staat natuurlijk mooier als al het glaswerk hetzelfde eruit ziet. Werk je bijvoorbeeld in een restaurant of hotel en verwacht je een grote groep gasten, maar heb je niet genoeg servies en glaswerk? Ook dan is het een goed idee om glaswerk te huren.

Eenvoudig en snel glazen huren

Niet iedereen heeft een scala aan verschillende glazen in de kast staan voor een feestje. Hierbij kan het huren van glazen goed van pas komen. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van glazen en andere tafelbenodigdheden. Vind in één oogopslag, met gebruik van je locatie en de kaart, alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Bij Huren.nl vind je verhuurders met een ruim aanbod aan verschillende glazen. De mogelijkheden zijn eindeloos, alle glazen zijn te huur. Zo kun je wijnglazen, bierglazen, waterglazen, portglazen, sherryglazen, bourgogneglazen, spatjes, longdrinkglazen, champagne glazen, whiskyglazen, cognacglazen, theeglazen, waterkaraffen en cocktailglazen huren. Bij de meeste verhuurbedrijven worden de glazen netjes en stofvrij bij je afgeleverd om ze vervolgens na gebruik weer op te halen. Tijdens het feest kunnen de gasten een schoon glas pakken wanneer zij dat willen en na het feest wordt de afwas uit handen genomen. Geniet van de voordelen van het huren van glaswerk.

Ik wil graag glaswerk huren, waar moet ik nog meer aan denken?

Ben je op zoek naar een volledige aankleding van een groot of klein diner? Dan hoort daar naast het huren van glazen ook de huur van bestek en servies ook bij. Heb je geen of niet genoeg tafels? Dan kun je, vaak bij dezelfde verhuurder, ook tafels, stoelen, tafellinnen en/of tafelrokken, servetten en andere benodigdheden huren. Het is vaak een goed idee om al je benodigdheden bij één verhuurbedrijf te huren. Dit is overzichtelijk, zodat er één offerte voor je opgesteld kan worden. Ook is het handig als dit bedrijf dicht bij de locatie in de buurt zit. Je kunt er bij de meeste verhuurbedrijven voor kiezen om het glaswerk wat je gaat huren te laten brengen. Wil je de glazen zelf ophalen bij het verhuurbedrijf, dan kan dat in sommige gevallen ook, vraag na bij het verhuurbedrijf of dit ook iets scheelt in de uiteindelijke kosten. Als je glaswerk gaat huren, wil je natuurlijk dat dit van goede kwaliteit is, en dat het schoon en zonder strepen en vegen wordt aangeleverd. Kies daarom niet zomaar voor het eerste de beste verhuurbedrijf maar wees kritisch en bekijk wat ze stellen over garanties, levertijd en hygiëne.