Powersounds

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 18:00
  • Vrijdag 10:00 - 21:00
  • Zaterdag 10:00 - 20:00
  • Zondag 12:00 - 18:00
  • Wij zijn elke dag open en zijn 24/7 bereikbaar.

Beoordeling (5)


9,0

Heel flexibele service. Wij mochten zelfs in de avond nog onze suikerspinmachine terugbrengen, omdat wij als school de dag na ons feest dicht zouden zijn. Aardig behulpzaam personeel. makkelijk te bedienen machine. Enige min puntje: de bundel stokjes was niet strak genoeg verpakt.. Uit de bundel glipten er steeds een paar op de grond; beter een zakje eromheen doen?


10

Perfecte service bij PowerSounds. Alles stond op tijd klaar en was makkelijk zelf aan te sluiten. Dennie neemt de tijd voor je en legt duidelijk uit hoe het allemaal werkt. Goede boxen, goed materiaal, dus wij waren erg tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer.


8,0

Uitstekende vlotte service en zoveel mogelijk voldaan aan de wensen. Huren bij Powersounds blijft niet bij deze ene keer.


10

Wauuuuwwww op tijd,heel vriendelijk en een service van hoge waarde en de prijzen zijn prima!!!! Thank you Guys!!


9,0

Wij hebben een bestelling gedaan rond 15.00 in de middag voor een dj setje om thuis te oefenen en deze jongens waren er uur later met de dj set. Zij hebben alles netjes voor ons aangesloten en de dag erna op de afgesproken tijd weer opgehaald. Top service!

Informatie over Powersounds
Powersounds is opgericht door de ambitie en gedrevenheid van een dromer. Een dromer die altijd ernaar heeft gestreefd het beste uit zichzelf te halen. Met een gedreven passie voor het ondernemen hoopt Powersounds anderen bij te kunnen staan in het helpen realiseren van hun dromen en opzetten van hun evenementen. Het logo van Powersounds straalt het concept uit, namelijk to Power Your Event. Powersounds verhuurt complete partysets + DJ voor elk evenement tegen een betaalbare prijs. De complete verzorging wordt vanaf het begin tot het einde van het evenement door Powersounds verzorg voor één prijs! Het doel van Powersounds is om onze klanten te voorzien van één leverancier, namelijk Powersounds zelf, die de gehele verzorging tot zich neemt. Met behulp van deze kleine introductie hopen wij een beeld te hebben gegeven waar Powersounds voor staat. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons gerust benaderen via Contact. Wij zijn tevens op Instagram en Facebook te vinden onder @powersounds010.
Details openingstijden

Wij zijn elke dag open en zijn 24/7 bereikbaar.

Bezorgkosten

Vanaf €30,- ex in Rotterdam en omgeving