Powersounds

Informatie over Powersounds

Voor het huren van een DJ set / draaitafels, licht en geluid in Rotterdam en omstreken kan je terecht bij Powersounds. Het idee om te starten met licht en geluid verhuur kwam voort uit het feit dat organisatoren zich niet willen toeleggen op de prijzige apparatuur en dat liever uitbesteden. Powersounds werkt met jou mee aan jouw evenement door een breed assortiment van topmerken aan te bieden. Of het nou gaat om het huren van geluidsapparatuur voor een huisfeest of een complete party set met feestverlichting voor honderden mensen. Wij kunnen voor elk budget een evenement organiseren! Bepaal hoe groot jouw publiek is en wij leveren de juiste producten. Onze klanten prijzen ons vanwege de snelle service, kwalitatief hoogstaande apparatuur en scherpe prijzen! De merken waarmee wij werken zijn onder andere JBL, Mackie en Pioneer.

Vanuit de DJ gedachte hebben wij ook een muziekstudio opgericht waarin artiesten en DJ’s zich bezig houden met hún muziek. Wil jij jezelf muzikaal ontwikkelen door middel van DJ workshops of wil jij oefenen in een professionele en creatieve muziekstudio, dan staat Powersounds ook klaar voor het talent voor morgen!

Naast de particuliere verhuur staan wij ook klaar voor de zakelijke huurders voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, recepties of terugkerende events. Voor de regelmatige huurder hebben wij aantrekkelijke kortingsacties!

Openingstijden


Altijd open

Bezorgkosten


Vanaf 25 euro ex 21% btw

Bezorgdetails


Inclusief 30 min op en 30 min afbouw


Beoordelingen over Powersounds

 • “ Wauuuuwwww op tijd,heel vriendelijk en een service van hoge waarde en de... ”

  • 27-03-2016
  • Rotterdam
  • 10

  Wauuuuwwww op tijd,heel vriendelijk en een service van hoge waarde en de prijzen zijn prima!!!! Thank you Guys!!

 • “ Wij hebben een bestelling gedaan rond 15.00 in de middag voor een dj setje... ”

  • 26-05-2014
  • Rotterdam
  • 9

  Wij hebben een bestelling gedaan rond 15.00 in de middag voor een dj setje om thuis te oefenen en deze jongens waren er uur later met de dj set. Zij hebben alles netjes voor ons aangesloten en de dag erna op de afgesproken tijd weer opgehaald.

  Top service!