GoRoadtrip Auto- en Busverhuur

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:30 - 17:30
  • Dinsdag 08:30 - 17:30
  • Woensdag 08:30 - 17:30
  • Donderdag 08:30 - 17:30
  • Vrijdag 08:30 - 17:30
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
  • Maandag t/m Vrijdag: 08:30 - 17:30. Zaterdag 10:00 - 17:00. Zondag gesloten.

Te huur bij GoRoadtrip Auto- en Busverhuur

Beoordeling (59)


9,0

Wij hebben een 9 persoonsbus gehuurd voor 5 dagen Duitsland/Oostenrijk. Snelle duidelijke offerte ontvangen. Ook aan extra’s wordt gedacht zoals Vignet Oostenrijk. Wordt snel en netjes gereageerd op vragen. Makkelijke betaling via link. Bus netjes afgeleverd en opgehaald voor de deur. Aanrader en zal volgende keer zeker weer bij deze organisatie huren!

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 25-05-2022


9,0

9 persoonsbusje gehuurd en zeer tevreden. Communicatie is goed en je wordt goed geholpen. Dag van terug brengen kon ik niet op de afgesproken tijd, contact opgenomen en een andere tijd kunnen afspreken. Ze zijn zeer meedenkend! Zeker een aanrader om bij Goroadtrip te huren!

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 30-04-2022


9,0

Nette auto, vriendelijke service, op de afgesproken tijd aanwezig. Dit is de 2e keer dat ik huur bij Go RoadTrip en ik ben super tevreden.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 03-01-2022


10

Zeer goede ervaring gehad. Tevreden met de heldere en snelle communicatie. Geleverde bus was in orde.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 01-11-2021


10

Van te voren veel reviews gelezen wat vertrouwen geeft. Inderdaad een net bedrijf met kwaliteit bussen.

Gehuurd:

Personenbus 6 persoons

op 03-10-2021


10

Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Ophalen van de bus verloopt snel en soepel.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 19-03-2021


10

Honest and friendly company for minivans. We had a good experience :)

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 05-08-2020


10

Leuke jongens en erg goede service! Busje was er nog niet toen we het kwamen halen en toen hebben ze het een uurtje later op het adres zelf gebracht!! Dus grote pluim! Echt een aanrader!!!!

Gehuurd:

Bestelbus

op 09-12-2020


10

Chille medewerkers. Beleef en houden zich goed aan de corona regels. Attent geholpen door een jongeman. Prima busje Renault Trafic nieuw model.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 06-08-2020


10

We had a great experience with this rental company. Nice friendly staff that helped me and my family with picking a comfy minivan. Everything was ok. We hope to rent again in the future.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 04-08-2020


10

Na de goede ervaringen van vorig jaar weer een bus gehuurd bij dit bedrijf. Door de Corona omstandigheden werd de reis tot 2 keer toe uitgesteld. Geen probleem want je kan tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. De bus werd weer keurig thuis bezorgd ( tegen meerprijs ) en werden de beschadigingen netjes genoteerd en gefotografeerd. Helaas onderweg te maken gehad met pech, maar toen kwamen we er achter hoe goed de service van GoRoadTrip wel is. Op zondagmorgen werd midden in Zweden bij een Zweeds verhuurbedrijf een auto geregeld waarmee onze reis kon worden voortgezet. De kapotte auto werd in de loop van de week omgeruild voor een nieuwe en wij konden dan op de terugweg de huurbus weer omruilen. Alles klopte 100%. Topservice van de bovenste plank! Alle voorgeschoten kosten werden natuurlijk netjes terugbetaald alsmede een tegemoetkoming voor de vertraging! Super!!

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 03-10-2020


9,0

Bus gehuurd voor bruiloft in Zwitserland. Vanaf eerste contact ging alles duidelijk en snel. Na ophalen busje bleek er iets niet goed te zijn aan deze bus, direct contact gehad waarna ze binnen 2 uur dit busje kwamen wisselen voor een nieuw busje. Prima reis gehad met deze bus! Tijdens reis werd er ook door GoRoadtrip gevraagd of alles goed ging met de nieuwe bus! Dit vonden we super netjes. Dag na inleveren kregen we de eindafrekening en was de borg teruggestort. Onze ervaring met GoRoadtrip is zeer positief en zeker voor herhaling vatbaar. Aandachtspunt zeker voor als je naar het buitenland gaat kijk of europees schadeformulier, voldoende veiligheidshesjes en overige veiligheidsmiddelen aanwezig zijn.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 18-09-2020


10

Leuk jong bedrijf met vlotte medewerkers. Het pand ligt een beetje verstopt maar is goed te bereiken en rolstoel vriendelijk. Goede service en er werd heel fijn mee gedacht voor een grotere bus. Tot nu toe een aanrader.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 02-08-2020


10

Helaas ging onze vakantie niet door. Maar qua prijs, communicatie en na komen van afspraken zijn ze top. Volgende keer ga ik zeker weer naar goroadtrip!

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 30-08-2020


9,0

Mooi concept en vriendelijk personeel. Kreeg het idee dat er naar mij werd geluisterd omdat er racefietsen mee moesten wilde ik een ruime bagagebak waar alles in zou passen. Allemaal goed gegaan en wat beloofd is nagekomen.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 10-07-2020


10

Op pad geweest met busje vol kleinkinderen, ophalen en terugbrengen super verlopen, mooi op tijd en veilig materiaal. Borg zelfs op de dag van terugbrengen op mijn bankrekening overgemaakt, nog nooit meegemaakt, super.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 10-07-2020


10

Net bedrijf dat haar afspraken nakomt. Tijdens de lockdown hier zakelijk gehuurd en dat is goed bevallen. Snel, goed en altijd vriendelijk te woord geholpen.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 01-05-2020


10

Bedankt nog voor de goede zorgen. Dit jaar weer (hopelijk). Reservering staat er in we kijken weer uit naar de vakantie / bus!

Gehuurd:

Personenbus 6 persoons

op 04-07-2019


10

Goed spul. Busje gehuurd en vriendelijk te woord gestaan door personeel. Vooraf een duidelijke uitleg is fijn als je nog nooit in een volkswagen bus hebt gereden. Correct bedrijf en een nette prijs.

Gehuurd:

Personenbus met trekhaak

op 16-02-2020


10

Januari 2020 voor onze wintersport reis heb ik met onze vriendengroep een Renault bus gehuurd bij GoRoadtrip verhuur. De prijs voor een weekje was goed. Goede service vooraf en achteraf en heldere communicatie. Niks op aan te merken. Beadankt heren voor alle goede zorgen en jullie zien ons nog wel een keertje terug (in betere tijden)!

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 07-01-2020


10

Top service bij dit bedrijf! Vriendelijk onthaald. Het was de tweede keer dat ik via via bij GoRoatrip heb gehuurd en altijd hartelijk onthaald. Bedankt aan de twee jongens! Ook kreeg ik een mooi busje mee, leuk gevoel om zo te kunnen vertrekken. Bedankt Goroadtrip!

Gehuurd:

Personenbus met trekhaak

op 06-01-2020


10

Hele goede service. Eigenlijk vanaf het moment dat we telefonisch een verhuisbusje hebben vastgelegd tot aan het terugbrengen van de bus. Nette vivaro meegekregen. Prima auto en rijdt goed. Alles rond de verhuur was duidelijk en transparant. Geen verassingen aan de balie. Helemaal goed. Ik zeg ga zo door!!

Gehuurd:

Bestelbus

op 24-04-2020


9,0

Super geregeld allemaal, heel Kruikenstad door gecrosst en veilig thuis gebracht!!! Aanrader!!!

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 24-02-2020


9,0

Nieuwe, brandschone, comfortabele bus

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 24-02-2020


10

nette bus, snel en direct contact, prima afhandeling en tegen een zeer scherpe prijs! Ik huur alleen nog bij GoRoadtrip!


10

De mensen van GoRoadtrip bieden fantastische service. Naast ontzettend vriendelijke werknemers, denken ze echt met je mee. Als er iets opgelost moet worden gebeurt dat snel en ze zijn goed te bereiken. Al 2 jaar op rij bij hen de auto's gehuurd voor de zomervakanties en nooit gedoe mee gehad. Afspraken zijn van tevoren duidelijk en de voorwaarden zijn top! Bij geen enkele andere autoverhuurder geen extra kosten voor medebestuurders en iedereen met een rijbewijs wordt gelijk behandeld (geen extra kosten op basis van leeftijd). Al met al zeker een aanrader. Tot volgende zomer! :)

Gehuurd:

Stationwagen

op 10-07-2019


9,0

Ruime wagen, goede haal- en brengservice en beleefd personeel. Telefonisch en via de mail goed bereikbaar. We zijn zeer tevreden!


10

Perfecte service! De 9-persoons bus werd op de afgesproken tijd in Tilburg gebracht en was in goede staat. Daarnaast is dit ook de voordeligste optie die ik kon vinden, dus voor mij zeker voor herhaling vatbaar!


9,0

Prima bus zuinig tankje heen tankje terug Denemarken 1700km prima service goede prijs


9,0

Uitstekende prijs/kwaliteit. Communicatie verloopt vlot reageren snel via telefoon en e-mail.


10

Super goede service, helemaal niks op aan te merken. Precies op tijd geleverd en veel ruimte in het busje, echt een aanrader!


10

Na een lange (en vermoeiende) zoektocht op het internet uitgekomen bij GoRoadTrip. Leuke prijs en prettige communicatie voorafgaand aan de huur van mijn auto. Veel pelezier gehad van de geleverde Renault Clio. Leuke auto en een mooie vakantie gehad. Bedankt jongens en tot de volgende keer!


9,0

Gehuurd voertuig: Bakwagen met laadklep Ervaring: Goede prijs en geen gedoe met extra kosten etc. achteraf. Snelle service. Nette medewerkers.


10

Aanrader als het gaat om de huur van een personenbusje. Afgelopen weken met regelmaat gehuurd en altijd werd er keurig op tijd geleverd en niet moeilijk gedaan over gewijzigde planning. Goed gedaan mannen. Dikke pluim!


9,0

Onlangs onze oudste helpen met verhuizen met een renault master. Lekkere auto en de service was snel, vriendelijk en goed! AANRADER!


10

Wij hebben gedurende 17dagen een 9 pers. bus van GoRoadtrip gehuurd die het fantastisch heeft gedaan. Wij hebben in totaal ruim 2500 km gereden en de bus heeft geen enkele "dwarse"klap gegeven. Men bracht de bus op het juiste tijdstip, waarbij een status rapport werd opgemaakt voorzien van foto`s zodat er geen toestanden achteraf kunnen ontstaan. M.a.w. dit is voor herhaling vatbaar. Gewoon TOP!


10

Met vrienden een vakantie geboekt en bij GoRoadtrip het busje! Ze kwamen het busje vlakbij m'n huis afleveren en kon deze zonder problemen meenemen op onze Roadtrip. Super vakantie gehad en het busje heeft het goed doorstaan. Goed voor onze portemonnee en zeker voor herhaling vatbaar


10

Top bedrijf! Last minute een busje gehuurd voor een weekje weg, geen problemen gehad en zeker een aanrader!


9,0

bedankt voor alle de goede zorgen mannen! Goede bus met power en reed perfect


10

Recent een nette lange bus gehuurd. Mooi kleurtje en trekte lekker op. Goeie afhandeling. jullie zijn mij zeker terug!


10

Nu al tevreden. VOOR de afgesproken tijd een schadevrije nieuwe verlengde 9p bus afgeleverd mij mij voor de deut. Zo doe je zaken en kom je afspraken na.


10

De communicatie is helder en er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat er achteraf geen discussie is. Ik ben erg goed geholpen met de keuze van een verlengde bus waardoor alle bagage er makkelijk in kon. Daarnaast ook nog een goede prijs!


10

Het reserveren van een personenbus verliep soepel. Behulpzaam aan de telefoon en alles was gewoon snel geregeld en ook het busje beviel mij prima!


10

Wij hebben naar tevredenheid een busje gehuurd bij Go Roadtrip. Het busje werd keurif voor de deur bezorgd en opgehaald. Goede service!


9,0

Mijn waardering voor de snelle service en het last-minute kunnen regelen van een bus. Toppie.


10

Uitstekende service en goede voorwaarden


8,0

Ik heb met veel plezier een busje gehuurd bij GoRoadtrip bij de vestiging in Utrecht. Zonder meer komen we nog een keer terug.


9,0

Het reservering proces is duidelijk en snelle service. De voorwaarden zijn duidelijk en geen verassingen achteraf. De twee busjes die we kregen reden goed!


9,0

Erg tevreden over GoRoadtrip. Snel geholpen en geen kleine lettertjes of gedoe. Ze doen wat ze afspreken!


8,0

We hadden voor een last-minute vakantie een busje geboekt, vrijwel meteen geregeld. Helemaal top! Busje zag er goed uit, was modern en reed erg fijn.


10

Afgelopen week een 9persoonsbusje gehuurd via GoRoadtrip. Al doet de naam vermoeden dat het om een vakantie aanbieder gaat oid, de 9persoonsbusverhuur is uitstekend verzorgd. Vriendelijke mensen, servicegericht, flexibel als het gaat om tijdstip van terugbrengen, scherp tarief en goede voorwaarden. Verder kregen we een nette en zuinige bus mee.


9,0

Bedankt voor alle goede zorgen! De bus was mooi en schoon. Jullie zien ons volgend jaar zeker terug.


9,0

Ik heb een busje gehuurd voor een verhuizing. Prima busjes voor een leuk prijsje.


9,0

Ik heb een 9-persoonsbusje gehuurd en was te laat met inleveren doordat ik uren in de file had gestaan. Werd niet moeilijk over gedaan. Goede service!


10

Prima kwaliteit busjes voor een mooi prijsje!


10

Aardige gasten en flexibel bij het terugbrengen van het voertuig


9,0

Ik heb via goroadtrip een busje gehuurd voor de wintersport. We hadden wat probleempjes met ons vignet, maar de jongens van goroadtrip hebben ons uitstekend geholpen.


9,0

Zeer snelle service en heel goed geholpen. De goedkoopste busverhuur in de omgeving (en volgens mij zelfs in nederland) en dat allemaal toegespits op het maken van een roadtrip. Mijn volgende roadtrip maak ik zeker weer met een GoRoadtrip busje!

Informatie over GoRoadtrip Auto- en Busverhuur
GoRoadtrip is een transparante en betaalbare verhuurder van 6-persoonsbussen, 9-persoonsbussen, campers en personenauto's. Via onze website bieden wij de beste deals aan voor huurvoertuigen in de omgeving Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Den Haag, Almere, Amersfoort en Rotterdam. Het hele jaar door ben je bij ons aan het juiste adres voor zowel korte huurperiodes (vanaf 1 dag) als voor lange huurperiodes (vanaf 5 dagen). Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen, opmerkingen en huuraanvragen!

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van GoRoadtrip Auto- en Busverhuur

Details openingstijden

Maandag tm vrijdag 08:00-18:00. Zaterdag 10:00-17:00.

Bezorgkosten

Onze ophaal / inlever locaties bevinden zich op centraal gelegen locaties in Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Almere, Amersfoort en Den Haag. Afleveren van één of meerdere huurvoertuigen aan huis is mogelijk tegen meerprijs.