Splendeur! Limousines

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 20:00
  • Dinsdag 09:00 - 20:00
  • Woensdag 09:00 - 20:00
  • Donderdag 09:00 - 20:00
  • Vrijdag 09:00 - 20:00
  • Zaterdag 12:00 - 20:00
  • Zondag 12:00 - 20:00
  • Openingstijden gebaseerd op telefonische bereikbaarheid. Ritten kunnen 24/7 uitgevoerd worden met uitzondering van 31 december 20:00 tot 1 januari 12:00.

Beoordeling (550)


10

Wij hebben in de supergrote witte Hummer H2 een fantastische rit in de nacht gemaakt vanaf ons huis naar het Scheveningse strand en weer terug. Michael luisterde van te voren goed naar mijn ideeën en daardoor verliep het ophalen, de rit en het terugbrengen helemaal zoals ik het gewenst had. Zo keurig zou elk bedrijf de klant moeten behandelen. Mijn complimenten. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. We hadden gedurende de rit een gezellige verjaardagsfeest in de grote limousine. Zeker voor herhaling vatbaar. Een dikke 10!


10

We hebben 16februarie een superleuke verrassing middag gehad mede dankzij Splendeur-Limousine. Hij was mooi op de afgesproken tijd aanwezig was heel vriendelijk en nam alle tijd voor ons.Mijn zus had daarom ook een leuke suprice Sarah middag met haar vriendinnen.Het was TOPPIE!!!!!!.


9,0

Limo gehuurd voor een Sweet 16 en was goed bevallen met lekkere bubbels, bedankt Michael!

Er zijn 547 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.5.

Informatie over Splendeur! Limousines
Wij van Splendeur! Limousines geloven in flexibiliteit. In innovatie. Het creëren van een unieke persoonlijke belevenis. Sinds de oprichting van Splendeur! Limousines in november 2013 bedienen wij de particuliere en zakelijke sector geheel naar wens van de klant zelf met een frisse en moderne visie met onze witte, roze en gouden Lincoln limousines en de GROOTSTE HUMMER VAN DE BENELUX voor maar liefst 16 personen!. Geschikt voor huwelijken, gala’s, vrijgezellenfeesten en zo veel meer. Wij werken vanuit Tilburg (Noord-Brabant) & Kerkrade (Limburg).Het team van Splendeur! Limousines bestaat uit jonge en enthousiaste personen die ook u weten te enthousiasmeren met hun fanatieke en energieke houding. Wij denken graag mee met de klant en zullen altijd proberen de rit te personaliseren voor u alleen. Betaalbaarheid daarnaast staat hoog in het vaandel en dit is te behalen door maximale bezetting t.o.v. lagere ritprijzen. Dit proberen wij in de komende periode te optimaliseren met een nog in ontwikkeling zijnde boekingssysteem.Boek gemakkelijk uw limousine voor een all-in prijs via onze website, social media of telefoon en betaal contant, per PIN, overboeking of bitcoin. Wij opereren vanuit Tilburg en Kerkrade en kunnen u door heel Nederland en België van dienst zijn. Geen aanvraag is te gek, wij gaan graag de uitdaging voor u aan!
Details openingstijden

Openingstijden gebaseerd op telefonische bereikbaarheid. Ritten kunnen 24/7 uitgevoerd worden met uitzondering van 31 december 20:00 tot 1 januari 12:00.

Bezorgkosten

Voorrijkosten worden in rekening gebracht beginnende vanaf vertrek van onze garage tot terugkomst in de garage (diverse garages in Nederland). Minimumafnames zijn altijd gebaseerd op 1 uur ritafname + 1 uur voorrijkosten. Dit kan oplopen naarmate de afstand op loopt.

Bezorginformatie

Onze algemene voorwaarden kunt u vinden op onze website onder kopje "Prijzen".