Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Lincoln limousine huren

Let bij het huren van een Lincoln Limousine op de gehanteerde minimale huurperiode en geleverde service.

Vergelijk 4 verhuurbedrijven

 • Limousine verhuur door heel Nederland.
  Veenendaal v.a. 195,-
  v.a. 195,-
 • Ja, ik wil!
  Nieuwegein v.a. 475,-
  v.a. 475,-
 • De limousine service voor Gelderland!
  Doesburg v.a. 120,-
  v.a. 120,-
 • Languit de beste! Grootste limousine van NL (16p)
  Meerdere vestigingen v.a. 180,-
  v.a. 180,-
 

Ervaar de luxe van een stijlvolle Lincoln limousine

Ben je van plan om iemand te verrassen door een mooie Lincoln limousine te huren? Wil je een representatieve verschijning maken op een belangrijke zakelijke afspraak? Of zoek je een stijlvolle limousine voor een bruiloft of het vervoer van een belangrijk persoon? Dan is het huren van een Lincoln limousine gegarandeerd een succes. Een Lincoln limousine is namelijk zowel geschikt voor zakelijk als particulier verhuur. Ook voor feesten, gala’s, vrijgezellenfeesten en andere evenementen is een Lincoln limousine een echte aanrader. Let op! Je huurt deze limousine altijd inclusief chauffeur.

Belangrijke informatie over het huren van een limousine

Verhuurbedrijven van limousines hanteren over het algemeen een starttarief en een uurprijs. Het is goed mogelijk dat de startprijs hoger ligt dan de prijs per uur. Het is slim om na te gaan of je naast de startprijs en de prijs per uur nog apart moet betalen voor iedere gereden kilometer of dat de verhuurder geen kilometerprijs hanteert. Informeer ook naar de eventuele voorrijkosten. De uitvoering van de Lincoln limousine verschilt per verhuurbedrijf. Zo beschikt de ene limousine over een minibar en een dvd speler, terwijl de andere limousine een sterrenhemel en een champagnebar heeft. Het vergelijken van verhuurbedrijven en hun limousines is dus raadzaam. Wil je de limousine laten voorzien van bloemstukken, champagne, versnaperingen en/of een rode loper? Kijk dan samen met de verhuurder naar de mogelijkheden.

Tip: Huur je de Lincoln limousine als trouwauto? Informeer dan naar de speciale tarieven die hiervoor gehanteerd worden.

Kenmerken en varianten

 • Aantal personen
  8 personen
 • Bijzonderheden
  minibar, geluidsinstallatie, LCD-schermen
 • Zelf rijden
  nee, alleen inclusief chauffeur
 • Kleur
  wit
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!