Chrysler limousine huren

8 aanbieders gevonden. Chrysler limousine huren? De gehanteerde minimale huurperiode en service kunnen verschillen per verhuurder.

Top 8 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen 8 personen
Bijzonderheden minibar, LCD-schermen, sfeerverlichting
Zelf rijden nee, alleen inclusief chauffeur
Kleur wit of roze
Laat je in stijl vervoeren door een Chrysler limousine

Wil je in stijl aan komen rijden op je bruiloft, een gala of een zakelijk diner? Dan is het huren van een Chrysler limousine een perfect idee. Ook voor premières en andere events kun je natuurlijk een limousine huren. Deze huur je altijd inclusief chauffeur, dus ga lekker achterover zitten en laat je in alle luxe en comfort van A naar B brengen. Reken maar dat je flink wat bekijks zult hebben. Huur je een Chrysler limousine voor je bruiloft? Informeer dan naar een speciale offerte voor trouwvervoer.

Een Chrysler limo huren: hoe kies je de juiste verhuurder?

Ieder verhuurbedrijf hanteert andere huurvoorwaarden en ook de uitrusting van de limousines verschilt vaak. Het is dus slim om goed te vergelijken om zo ideale limo en de ideale verhuurder te vinden. Let tijdens het vergelijken van de verhuurders op het starttarief en de uurprijs die gehanteerd worden. De uurprijs neems vaak af als je de limo voor meerdere uren huurt. Let daarnaast op de hoogte van de kilometerprijs en check of de kosten per gereden kilometer bij de huurprijs inbegrepen zitten. Ditzelfde geldt voor de voorrijkosten. Doordat de uitrusting verschilt per limousine zijn limo’s al dan niet voorzien van een minibar, dvd-speler, geluidsinstallatie, sterrenhemel en champagnebar. Informeer bij de verhuurder naar de mogelijkheid om de limousine te laten voorzien van bijvoorbeeld champagne en bloemstukken. Heb je een rode loper nodig om een spetterend entree te maken? Kijk dan welke verhuurder deze meegeeft. Liever een andere limo huren? Kijk dan eens bij de andere limousines.