Hummer limousine huren

9 aanbieders gevonden. Hummer limousine huren? De gehanteerde minimale huurperiode en de geleverde service kunnen verschillen.

Top 9 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend van 8 tot 16 personen
Bijzonderheden minibar, geblindeerde ramen, LCD-schermen
Zelf rijden nee, alleen inclusief chauffeur
Kleur wit of zwart
Laat je in alle luxe vervoeren door een Hummer limousine

Je kunt een Hummer limousine voor meerdere doeleinden huren, bijvoorbeeld voor je bruiloft, een gala of een chique feestje. Ook als je in stijl naar een première, een zakelijk diner of een ander evenement gebracht wilt worden, is het huren van een limousine perfect. Luxueus, comfortabel en een echte blikvanger. Een limousine wordt altijd verhuurd inclusief chauffeur. Huur je een Hummer limousine voor je bruiloft? Informeer dan naar een speciale offerte voor trouwvervoer.

Een Hummer limo huren? Check deze tips!

Verhuurbedrijven hanteren over het algemeen een starttarief en vervolgens een uurprijs. Het is goed mogelijk dat het starttarief hoger ligt dan de prijs die je per uur betaalt. Huur je de limousine voor meerdere uren? Dan neemt de uurprijs vaak af. Informeer of de kilometerprijs (het bedrag dat je betaalt per gereden kilometer) bij de huurprijs inbegrepen zit of dat deze er nog bovenop komt. Check ditzelfde voor de voorrijkosten. Vaak is het namelijk zo dat het uurtarief gaat lopen zodra de chauffeur wegrijdt om je/jullie op te halen. Een limousine beschikt al dan niet over een minibar, dvd speler, geluidsinstallatie, sterrenhemel en champagnebar. De uitrusting verschilt per limousine. Wil je de limo laten voorzien van champagne, versnaperingen, bloemstukken en/of een rode loper? Informeer dan bij de verhuurder naar de mogelijkheden.