Steigerkoning

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 07:30 - 17:30
  • Dinsdag 07:30 - 17:30
  • Woensdag 07:30 - 17:30
  • Donderdag 07:30 - 17:30
  • Vrijdag 07:30 - 17:30
  • Zaterdag 10:00 - 16:00
  • Zondag Gesloten
  • Als rechterhand voor al U problemen van enige hoogte zijn we vrijwel altijd geopend ook tijdens de bouwvak vakantie ..Uitsluitend op natioale feestdagen en de eerste en laatste week van het jaar zijn wij gesloten.

Beoordeling (1)


9,0

Materialen direct uit voorraad vaak ook zonder enige reservering snel en correct geholpen. Erg vriendelijk en scherpe prijsstelling ..

Informatie over Steigerkoning
De Steigerkoning BV Een bedrijf waar inmiddels al drie generaties werkzaam in zijn - Vroeger gekend om zijn houten ladders en trappen maar nu uitgerust met een groot scala aan steigers - hoogwerkers en hangbruggen . Ons bedrijf is gespecialiseerd in het oplossen van ieder probleem op hoogte. We maken voor U na een werkopname een komplete aanbieding waarbij we ook de steigers voor U plaatsen en uiteraard later weer demonteren en afvoeren. Wanneer een steiger een te dure optie blijkt dan zullen we altijd een goedkoper alternatief aanbieden. Dit kan zijn een hangbrug met elektro takels of een hoogwerker uit onze verhuurvloot .. Naast het verzorgen van montages en het aanvoeren van materialen zijn we ook een scherpe partner voor het verzorgen van keuringen van o.a ladders, trappen en rolsteigers maar ook voor klein handgereedschap en waar nodig voor heftrucks, hoogwerkers en graafmachines . Uiteraard zijn we al jaren aktief op het internet en kunt U ook eenvoudig online materialen bestellen zoals Steigergaas, dekkleden, PBM artikelen, rolsteigers em ladders en trappen van zowel hout, kunststof als aluminium.
Details openingstijden

Als rechterhand voor al U problemen van enige hoogte zijn we vrijwel altijd geopend ook tijdens de bouwvak vakantie ..Uitsluitend op natioale feestdagen en de eerste en laatste week van het jaar zijn wij gesloten.

Bezorgkosten

U dient de bezorgkosten altijd aan te vragen - Immers zijn er veel artikelen van grote lengte. Denk aan verschillen van een dekkleedje of een loopbrug van 800 cm - Hierbij speelt ook de afstand een grote rol.

Bezorginformatie

Vanuit de webshop vind U de scherpste tarieven om van deze tarieven gebruik te maken betaald U via Ideal of wanneer U wil afhalen met Pin aan de Bali