Autoverhuur de Mulder

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 07:00 - 18:00
  • Dinsdag 07:00 - 18:00
  • Woensdag 07:00 - 18:00
  • Donderdag 07:00 - 18:00
  • Vrijdag 07:00 - 18:00
  • Zaterdag 07:00 - 18:00
  • Zondag 08:00 - 10:00
  • Op Zondagen en Feestdagen zijn wij geopend in overleg.

Beoordeling (10)


9,0

Hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van de in perfecte staat xl bus en de vriendelijke service van uw bedrijf. Dit bedrijf is 100% aan te bevelen als je verantwoord een auto wilt huren. Graag tot een volgende keer.

Gehuurd:

Bestelbus

op 12-07-2020


10

Verschillende keren al een autoambulance gehuurd. Mogelijkheden zijn er genoeg, service is helemaal top. De aanhanger zelf is altijd in goede staat en makkelijk in gebruik.


10

Uitstekend busje. Zeer klantvriendelijk Zeer makkelijk met ophalen en terug brengen (sleutels in brievenbus)


10

Goede service Goede bus gehuurd service was top


10

Uitstekend materiaal goede en klantvriendelijke afhandeling.


9,0

Voor Stichting Wigwam een rolstoelbus gehuurd voor het gebruik tijdens een vakantieweek voor jeugd met een beperking! Super service, meedenkend en fijne uitleg over de systemen in de bus. Makkelijk bereikbaar en zeker een aanrader voor de volgende keer!


10

Eenvoudig reserveren. Snel en zeer vriendelijk geholpen worden als je de auto komt ophalen en vervolgens een schone, goed onderhouden auto meekrijgen. Dat is wat je verwacht en dat is wat je krijgt. En dan net iets beter dan je verwacht, Prima ondernemer! Hét adres voor autoverhuur in Venray en weide omgeving....


9,0

De Mulder heeft onze defecte auto opgehaald en afgeleverd bij de garage van onze keuze en voor een passende huurauto gezorgd die onze caravan kon trekken, alles binnen enkel uren. Zeer goede service. Net geen 10, een 9,5 omdat het stopcontact op de auto moeilijk aan de praat te krijgen was maar de monteur was zeet behulpzaam en deed goed zijn best om het op te lossen.


10

Goed onderhouden auto's, vriendelijke bediening, prima prijs/kwaliteitsvehouding.


10

Uitstekende service, goed onderhouden bussen en prima prijs! Volgend jaar weer met de Mercedes bus van Mulder op wintersport.

Informatie over Autoverhuur de Mulder
Autoverhuur de Mulder is al ruim 20 jaar een vertrouwde vervoerspartner in de verhuurbranche. Wij bieden voor elk soort gelegenheid een passend voertuig aan. Of het nu gaat om een dagje weg met de hele familie, een verhuizing, koerierswerk, evenementen en beurzen of een vakantie. Autoverhuur de Mulder heeft gegarandeerd de beste voertuigen voor u klaarstaan. Ook een uitblinker in ons wagenpark zijn de Rolstoelbussen. Door de flexibele indeling van zitplaatsen kunnen wij gemakkelijk een personenbus ombouwen tot Rolstoelbus. Zodoende kunnen we mensen een onvergetelijke vakantie aanbieden! Ook voor groot vervoer of transporten laten uitvoeren bent u bij ons aan het juiste adres, en kunt u altijd naar de mogelijkheden vragen. Kijk gerust even rond op onze vernieuwde website.
Details openingstijden

Op Zondagen en Feestdagen zijn wij geopend in overleg.

Bezorgkosten

Wij kunnen onze voertuigen in overleg op locatie afleveren. Neem daar over contact met ons op. *NIEUW* bij ons is het uitvoeren van transporten met chauffeur. Hiervoor hebben wij alle materialen, kennis, en certificaten.

Bezorginformatie

Vanaf €30,00 is transport al mogelijk bij ons!