Vrachtwagen met gesloten bak huren

9 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 169,- tot € 288,-, afhankelijk van het laadvermogen, de laadruimte en de prijs per km.

Top 9 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Brandstof diesel
Rijbewijs C of C+ccvb
Versnelling automaat of schakel
Inhoud laadruimte variërend van 30 tot 56 m³
Laadvermogen variërend van 1.370 tot 10.180 kg
Slaapcabine variërend van 0 tot 2 personen
Aantal zitplaatsen variërend van 2 tot 3 personen

Recente huuraanvragen

Vrachtwagen met gesloten bak - 40m3 in Zeist

voor 4 dagen bij Van Dusschoten & Van Ginkel

Afgelopen donderdag om 15:19
Veel ruimte met een gehuurde vrachtwagen met gesloten bak&nbsp;<o:p></o:p>

Op Huren.nl hebben we de verhuurbedrijven die vrachtwagens met een gesloten bak verhuren voor jou verzameld. Er zijn veel verschillen tussen de vrachtwagens op Huren.nl. Over het algemeen categoriseren verhuurbedrijven de vrachtwagens op kubieke meters (m3) of laadvermogen. De bakvrachtwagens hebben in de meeste gevallen een hydraulische laadklep en minimaal één opening, aan de achterkant of de zijkant van de bak. Je kunt er ook voor kiezen om een vrachtwagen afgedekt met zeil te huren. Met deze variant kan je ook vanaf de zijkant vracht laden en lossen. 

Handige weetjes over het huren van een gesloten vrachtwagen

Het kan soms wat ingewikkeld zijn, welk rijbewijs heb je wanneer nodig? Er zijn tegenwoordig twee soorten vrachtwagenrijbewijzen, namelijk rijbewijs C en C1. Met rijbewijs C mag je in alle vrachtwagens rijden, onafhankelijk van het laadgewicht. Als je beschikt over rijbewijs C1, dan mag je vrachtwagens besturen die tussen de 3.500 en 7.500 kg (leeggewicht + laadvermogen) wegen.  

Op Huren.nl vind je vrachtwagens met een geïntegreerde bak. Als je hier een aanhanger aan koppelt met een extra oplegger, dan heb je rijbewijs CE nodig. Als je een vrachtwagen huurt als medewerker van een bedrijf heb je een chauffeurspas (ccvb) nodig. Als je twijfelt, kan je natuurlijk altijd contact opnemen met het verhuurbedrijf naar jouw keuze. Houd er rekening mee dat als je een vrachtwagen met gesloten bak huurt, je ouder dan 21 jaar moet zijn. En bij sommige verhuurbedrijven moet je langer dan een jaar je rijbewijs hebben. 

Waar moet je op letten als je gaat vergelijken

Vergelijk de verhuurbedrijven zorgvuldig. Let er bijvoorbeeld op, of je je eigen risico voordelig kunt verlagen of volledig kunt afkopen. Als je vergelijkt, let dan ook goed op het aantal vrije kilometer dat de verhuurder biedt. ­­Dit heeft vooral effect als je langere afstand moet afleggen. Vaak ligt het aantal vrije km's op 100 km per dag, dit kan echter verschillen per verhuurbedrijf. Goed om op te letten dus. 

Denk ook aan het laadvermogen van de vrachtwagen, deze kan namelijk per verhuurbedrijf ook sterk verschillen. Er zijn gesloten vrachtwagens met of zonder slaapcabine voor één of twee personen. Wist je dat je vrachtwagens halve dagen/dagdelen kunt huren, maar ook dagen, weken of zelfs maanden? Bij sommige verhuurbedrijven is het ook mogelijk om de vrachtwagen te huren inclusief chauffeur.  Huur je een vrachtwagen met gesloten bak en moet je laden en lossen, vergeet dan niet om handige producten zoals een heftruck of palletwagen erbij te huren. Huur makkelijk en snel op Huren.nl!