Vind jouw beste huurdeal

Vrachtwagen met gesloten bak huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

WDM Autoverhuur logo

Vraag naar onze voordelige KILOMETERBUNDELS

Nieuwegein-Noord Utrecht
v.a. 178,-

Autoverhuur H. Kroon logo

AANBIEDING! Maandag t/m Vrijdag 10% korting!

Meerdere vestigingen
v.a. 135,-

Diks Autoverhuur logo

All-in tarieven! Lage borg en gratis annuleren.

Meerdere vestigingen
v.a. 201,-

INQAR Adrie Jonk Autoverhuur logo

Sinds 1963 vertrouwd en voordelig!

Meerdere vestigingen
v.a. 193,-

Van Dusschoten & Van Ginkel logo

Huur per uur vanaf €15 - Op zondag open

Meerdere vestigingen
v.a. 194,-

Autoverhuur de Mulder logo

Gemakkelijk en snel huren? Dat kan gegarandeerd!

Heide
v.a. 151,-

Mobility Centre Holland logo

Zakelijk huren! Wit & Reclamevrij. Ook Leasen.

Meerdere vestigingen
v.a. 150,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Veel ruimte met een gehuurde vrachtwagen met gesloten bak 

Op Huren.nl hebben we de verhuurbedrijven die vrachtwagens met een gesloten bak verhuren voor jou verzameld. Er zijn veel verschillen tussen de vrachtwagens op Huren.nl. Over het algemeen categoriseren verhuurbedrijven de vrachtwagens op kubieke meters (m3) of laadvermogen. De bakvrachtwagens hebben in de meeste gevallen een hydraulische laadklep en minimaal één opening, aan de achterkant of de zijkant van de bak. Je kunt er ook voor kiezen om een vrachtwagen afgedekt met zeil te huren. Met deze variant kan je ook vanaf de zijkant vracht laden en lossen. 

Handige weetjes over het huren van een gesloten vrachtwagen

Het kan soms wat ingewikkeld zijn, welk rijbewijs heb je wanneer nodig? Er zijn tegenwoordig twee soorten vrachtwagenrijbewijzen, namelijk rijbewijs C en C1. Met rijbewijs C mag je in alle vrachtwagens rijden, onafhankelijk van het laadgewicht. Als je beschikt over rijbewijs C1, dan mag je vrachtwagens besturen die tussen de 3.500 en 7.500 kg (leeggewicht + laadvermogen) wegen.  

Op Huren.nl vind je vrachtwagens met een geïntegreerde bak. Als je hier een aanhanger aan koppelt met een extra oplegger, dan heb je rijbewijs CE nodig. Als je een vrachtwagen huurt als medewerker van een bedrijf heb je een chauffeurspas (ccvb) nodig. Als je twijfelt, kan je natuurlijk altijd contact opnemen met het verhuurbedrijf naar jouw keuze. Houd er rekening mee dat als je een vrachtwagen met gesloten bak huurt, je ouder dan 21 jaar moet zijn. En bij sommige verhuurbedrijven moet je langer dan een jaar je rijbewijs hebben. 

Waar moet je op letten als je gaat vergelijken

Vergelijk de verhuurbedrijven zorgvuldig. Let er bijvoorbeeld op, of je je eigen risico voordelig kunt verlagen of volledig kunt afkopen. Als je vergelijkt, let dan ook goed op het aantal vrije kilometer dat de verhuurder biedt. ­­Dit heeft vooral effect als je langere afstand moet afleggen. Vaak ligt het aantal vrije km's op 100 km per dag, dit kan echter verschillen per verhuurbedrijf. Goed om op te letten dus. 

Denk ook aan het laadvermogen van de vrachtwagen, deze kan namelijk per verhuurbedrijf ook sterk verschillen. Er zijn gesloten vrachtwagens met of zonder slaapcabine voor één of twee personen. Wist je dat je vrachtwagens halve dagen/dagdelen kunt huren, maar ook dagen, weken of zelfs maanden? Bij sommige verhuurbedrijven is het ook mogelijk om de vrachtwagen te huren inclusief chauffeur.  Huur je een vrachtwagen met gesloten bak en moet je laden en lossen, vergeet dan niet om handige producten zoals een heftruck of palletwagen erbij te huren. Huur makkelijk en snel op Huren.nl!

Kenmerken en varianten

  • Brandstof diesel
  • Rijbewijs C of C+ccvb
  • Versnelling automaat of schakel
  • Inhoud laadruimte variërend van 30 tot 56 m³
  • Laadvermogen variërend van 1.370 tot 10.180 kg
  • Slaapcabine variërend van 0 tot 2 personen
  • Aantal zitplaatsen variërend van 2 tot 3 personen