Tent4Rent

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 17:30
  • Dinsdag 09:00 - 17:30
  • Woensdag 09:00 - 17:30
  • Donderdag 09:00 - 17:30
  • Vrijdag 09:00 - 17:30
  • Zaterdag 09:00 - 17:30
  • Zondag Gesloten
  • Uiteraard bouwen wij de tenten wel op buiten de openingstijden.

Beoordeling (2)


10

Afgelopen juli heb ik een groot feest gegeven voor mijn 65st verjaardag. De "Sahara"tent in de tuin werd geleverd en geplaatst door Tent4rent. Een prima keuze, rustige aardige jongens (broers) die binnen de kortste keren de tent hadden staan. Alle gasten waren vol lof over de tent. Ik raad dit bedrijf van harte aan en geef ze 5 sterren!


10

Ik heb voor mijn bruiloft gebruik gemaakt van Tent4Rent. Wij hebben een zeer positief gevoel hier aan over gehouden. Het contact met T4R was zeer goed en ze zijn zeer behulpzaam! Daarnaast zag de tent er geweldig uit! Iedereen was ontzettend enthousiast! Wij zouden zo in de toekomst weer een tent bij Tent4Rent huren!! Dank!!!

Informatie over Tent4Rent
Over ons Tent4Rent luistert goed naar uw wensen en denkt graag met u mee. Wilt u weten wat de mogelijkheden op de gewenste locatie zijn? Geen probleem: neem dan gerust contact op met Tent4rent via onze website. Tenten van hoge kwaliteit Bij Tent4Rent staat veiligheid voorop. Wij werken daarom uitsluitend met tenten en materialen van de hoogste kwaliteit. Al onze tenten voldoen aan de hoogste Europese normen voor brandveiligheid en windbelasting. Ons assortiment bestaat uit Stretchtenten, White Luxury tenten, Starshade en de Dome tenten. Sinds kort heeft Tent4Rent Zweedse Tipi Tenten in het assortiment. Levering door heel Nederland Tent4Rent is gevestigd in Voorhout (Zuid-Holland), maar levert tenten door heel Nederland! Daarnaast verzorgt Tent4Rent de op- en afbouw van de tenten. Zo weet u zeker dat de tenten goed staan en kunt u zich bezig houden met de organisatie van uw feest of evenement. Vragen? Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over een van onze tenten of toebehoren? Neem dan gerust contact op via onze website.
Details openingstijden

De tenten kunnen worden op- en afgebouwd buiten onze openingstijden.

Bezorgkosten

De transportkosten bedragen € 0.50 cent per kilometer.