Starshadetent huren

4 aanbieders gevonden. De hoogte, de diameter en de kwaliteit van de tenten kunnen behoorlijk verschillen. Hou hier rekening mee.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Doorloophoogte 2,1 of 2,3 m
Doorsnede variërend van 8 tot 18 m
Hoogte variërend van 5 tot 6,9 m
Aantal personen variërend van 20 tot 150 personen
Zorg voor een stijlvolle sfeer en huur een starshadetent

Het huren van een starshadetent is dé oplossing als je je feest of evenement net iets stijlvoller wilt aankleden. Een starshadetent of stertent/startent huren kan bij veel verschillende verhuurbedrijven.De starshadetent, ook wel stertent of startent genaamd, is relatief nieuw op de markt ten opzichte van andere soorten tenten zoals de spantent, pagodetent, partytent en alu tent. De partytent komt misschien nog wel het meest overeen met de starshadetent of stertent. Ze zijn allebei open en makkelijk bereikbaar. Vaak is de plek waar een starshadetent staat opgebouwd dé ontmoetingsplek van de gasten.

Wat zijn de voordelen van het huren van een stertent?

Een verschil tussen de partytent en stertent, is dat de stertent luxe en allure uitstraalt. Ook heeft een stertent doorgaans zes punten die de grond raken (vandaar de naam) in plaats van vier. Ook passen er meer gasten in een starshadetent dan in een partytent. Sommige verhuurbedrijven bieden de mogelijkheid om de startent te huren inclusief muren van zeil (met raampjes). Op deze manier ben je er zeker van dat als het gaat regenen, koud wordt of hard gaat waaien, jouw gasten lekker beschut in de starshadetent kunnen zitten. Een starshadetent is een echte aandachtstrekker op je evenement. Omdat hij er zo imposant en elegant uitziet, zorgt hij voor een chique vertoning op het feest.

Diverse starshadetenten of paraplutenten te huur

De hoogte van de starshadetent is vaak ongeveer 5-7 meter. De doorsnede varieert veel meer, en loopt uiteen van 8 tot wel 18 meter. De capaciteit van de stertenten die te huur zijn verschilt van 20 tot 150 personen (het aantal hangt ook af van het feit of de mensen staan of zitten. Informeer bij de verhuurder voor meer informatie hieromtrent). Ook de kleur van de starshadetent (ook wel paraplutent genoemd, vanwege de vorm) kan verschillen. Kies je bijvoorbeeld voor stijlvol wit, spannend zwart of natuurlijk beige?

Denk aan de inrichting van de starshadetent die je gaat huren

Starshadetenten kun je in verschillende maten huren. Elke maat heeft zijn eigen aantal staanplaatsen en zitplaatsen. Informeer hiernaar bij het verhuurbedrijf. De starshadetent kan vaak ook op een harde ondergrond geplaatst worden. Als je te maken hebt met een natuurlijke ondergrond zoals gras, kan je ervoor kiezen om ook een vloer te huren. Je hebt een aantal verschillende tentvloeren zoals cassettevloeren, houten vloeren en vlonders. Deze vloeren verschillen per prijs en kwaliteit. Informeer bij het verhuurbedrijf welke vloer geschikt is voor jouw evenement. Ook kun je ervoor kiezen om statafels, stoelen en/of tafeltjes te huren bij je starshadetent. Wat je evenement nog meer allure geeft en de chique uitstraling van de starshadetent bevorderd, is het huren van verlichting voor in de tent. ’s Avonds geven de verlichting in de starshade een magische sfeer aan uw evenement.