Tipitent huren

1 aanbieder gevonden. Tipitent huren? Verhuurder bieden deze aan in verschillende formaten. Ook kan de kwaliteit en uitvoering verschillen.

Top 1 verhuurbedrijf

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Doorsnede variërend van 3 tot 9 m
Hoogte variërend van 3,7 tot 4,2 m
Aantal personen variërend tot 30 personen
Wat is een tipi en hoe huur ik die?

Wist je dat een tipi en een wigwam twee verschillende soorten tenten zijn? Ze hebben alle twee wel dezelfde soort constructie, maar een wigwam doet meer denken aan een koepelvormige hut, omdat deze wordt gebouwd van buigbare takken, terwijl een tipi echt de typische tipivorm heeft: een kegelvorm. De tipi wordt traditioneel bekleed met dierenhuiden: lekker warm en houdt de regen buiten! Gelukkig zijn de tipi’s die je tegenwoordig kunt huren gewoon voorzien van een doek van zeil of canvas. Huur een tipi voor een festival, ter promotie, als zijnde een marktkraam voor een gekke stunt of gewoon om in te slapen zoals de indianen deden!

Typisch een tipi: wat zijn de kenmerken van tipi’s die je kunt huren?

Of je nou een tipi huurt om echt in te gaan slapen, of voor een reclamestunt of (theater)voorstelling, op Huren.nl vind je verschillende soorten en maten tipi’s te huur. De hoogte van de meeste tipi’s komt sterk overeen, en ligt rond de 4 meter. De doorsnede kan wel sterk uiteenlopen, namelijk van 3 tot wel 9 meter. Het maximaal aantal personen in de grootste tipitent die te huur is, ligt rond de 30 personen. Als je wil slapen in de tipitent is er plek voor wat minder personen, omdat iedereen languit liggend meer ruimte inneemt dan staand of zittend. Vind op Huren.nl de verhuurders van tipi’s op een rijtje en huur makkelijk en snel een tipi via Huren.nl!