Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Century Autoverhuur

Contact

 • Bornholmstraat 29
 • 9723 AW Groningen
 • 050-8537234
 • Website

Beoordeling

8,2
10 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

 • Maandag 07:30 - 17:30
 • Dinsdag 07:30 - 17:30
 • Woensdag 07:30 - 17:30
 • Donderdag 07:30 - 17:30
 • Vrijdag 07:30 - 18:00
 • Zaterdag 08:00 - 17:00
 • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Century Autoverhuur

1,0

E. Slagter

Century Emmen is werkelijk schandalig! Je huurt een auto, maakt een afspraak over de prijs. 104 euro. Dan lever je de auto in en word er 90 euro extra berekend voor een reiniging. Onderweg 2 of 3 sigaretjes gerookt met het raam open. Het personeel heeft mij niet medegedeeld dat roken in de auto niet is toegestaan en dat er hoge kosten aan verbonden zijn als je dat wel doet. Dan zeggen ze dat er stickers in de auto zijn geplakt met een rookverbod. Die zaten er niet in! Weer een geval dus van, het staat in die kleine, bijna onleesbare lettertjes achter op het contract. Nu betaal ik 90 euro extra voor 3 sigaretjes. WERKELIJK SCHANDALIG!

1,0

Zondervan

Na vele jaren een auto gehuurd te hebben bij diverse verhuurbedrijven, is Century ronduit de slechtste. De receptioniste kwam zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk over. Ook heb ik meerdere malen contact met hun op moeten nemen betreft de ‘terug te storten borg’. Dit heb ik pas na 2 weken ontvangen. Bij vergelijkbare verhuurbedrijven is dit binnen 3 dagen. Dit is dus één keer en nooit meer. Absoluut geen aanrader.

10

Klaas uit Emmen

Wat een top-bedrijf! Afspraak op korte termijn kunnen maken, vriendelijk en professionele medewerkers.

10

Lalmohamed/Dhoen uit Assen

Een zeer goede service en klantbegeleiding bij afdeling autoverhuur, we hadden vandaag gebeld, over een vraag over factuur, haar fijn en duidelijk uitgelegd hoe het zat en met geduld, kortom een zeer goed bedrijf in Assen.

10

Lenny Hemel uit Emmen

Eerste indruk was geweldig. Mijn familie en ik vonden het erg leuk om met Century Autoverhuur business te maken want het clickt meteen, en ging heel snel, profesioneel, eerlijk en duidelijk. Het personeel was zeer vriendelijk en efficiënt. En ze hebben de beste prijzen van Drenthe. Voor volgend jaar zomer weten wij waar we naartoe moeten om weer onze Auto te huren. ☆☆☆☆☆ Een zeer tevredende klant uit Orlando, Florida

10

Johan Klein uit Emmen

Vanwege pech had ik op zeer korte termijn een auto nodig, bij de heren in Emmen gelijk te woord gestaan en was zo al na enkele minuten onderweg met een mooie, schone auto! Zeer tevreden!

10

Wim Smid uit Assen

Zeer betrouwbare partner op het gebied van autohuren. Een aanrader,zakelijk als ook privé maak ik gebruik van huurauto,s van century. Personeel is altijd vriendelijk en goede service en flexibel.En de huurprijzen zijn ook aantrekkelijk.

10

C.Ennema uit Groningen

Bedrijf waar je van op aan kunt. Uitstekende auto's, personeel dat met je mee denkt en flexibel is. Ook om de prijs hoef je het niet te laten. Alles is inclusief!

10

E. Bruinsma uit Warffum

Ik had door diefstal van mijn auto op korte termijn een auto nodig voor een zakelijke rit naar het buitenland. Werd vriendelijk en doeltreffend telefonisch geholpen en later aan de receptie al even vriendelijk ontvangen en efficient behandeld. De auto zag er keurig uit, reed als een zonnetje en rook zelfs lekker. Na sluitingstijd inleveren was geen enkel probleem en levert ook geen bijkomende kosten op. De prijs is uitstekend en de eindfactuur kwam een dag na inlevering al binnen en kan zo de administratie in. kortom, puike service!

10

Venhuizen uit Gronignen

Beste verhuur die ik ken, vriendelijk, professioneel, niet duur, altijd uitstekend geholpen.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Century Autoverhuur

Auto, bedrijfswagen, verhuiswagen, rolstoelbus of personenbus huren? Bel ons of kom langs. Je vindt onze verhuurvestigingen in Assen, Emmen, Groningen, Stadskanaal en Winschoten. Ons verhuurpark bestaat uit ruim 550 personen- en bedrijfswagens. En zelfs voor campers kunt u bij ons terecht. Hiermee behoren wij tot de grootste aanbieders van tijdelijke mobiliteit in Noord Nederland.Waarom een auto huren bij Century Autoverhuur?> Scherpe tarieven.> Deskundig advies.> Jonge auto's. > Binnen maximaal 24 uur de door u gewenste auto beschikbaar.Bent u op zoek naar goedkope autohuur in Assen, Emmen, Groningen, Stadskanaal of Winschoten voor bijvoorbeeld een personenauto, verhuiswagen of personenbus.... u regelt het bij Century Autoverhuur.

Profiel

Voor de volgende vestigingen gelden afwijkende openingstijden ten opzichte van bovenstaande: ASSEN: ma-vr: 07.30 - 17.30 uur, za: 8.00 uur – 12.00 uur, zo: niet geopend. EMMEN: ma-vr: 8.00 uur - 18.00 uur, za-zo: niet geopend