Vind jouw beste huurdeal

Scooterverhuurlimburg

Contact

  • Ambyerstraat-Noord 152
  • 6225 EJ Maastricht

Beoordeling

7,2
6 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 18:00
  • Zondag 09:00 - 18:00

Beoordelingen van Scooterverhuurlimburg

3,0

2 e bikes gehuurd voor een dag in Maastricht. Bij het ophalen zat er 1 fiets vol zand en werd er gezegd dat we max 50 km konden fietsen wat ik erg weinig vind als je 30 euro per fiets betaald en voor een dag huurt. Vervolgens bleek bij 1 fiets de ondersteuning niet goed te werken waardoor we niet in hetzelfde tempo konden fietsen. Verder schaafde de fiets ook dus al met al geen prettige fietstocht gehad!

Product gehuurd: Elektrische fiets

Gehuurd op: 18-10-2021

10

Tijdens de kerst hebben wij in een B&B gezeten vlakbij Valkenburg die ons deze verhuurder had aangeraden. Inderdaad prima service, de e-bikes werden netjes op tijd bezorgd en ook weer opgehaald op de afgesproken tijd. Degelijke nieuwe fietsen met goede accu's. Wel belangrijk omdat de omgeving vrij heuvelachtig is.

Product gehuurd: Elektrische fiets

Gehuurd op: 23-12-2019

10

Zeer goede ervaring mee. Je krijgt een uitgebreide uitleg vooraf met testrijden wat erg fijn was omdat mijn vriendin nog nooit op scooter had gezeten. Mooie landelijke route meegekregen die gaat langs leuke dorpjes met tips voor restaurants en bezienswaardigheden. Scooters rijden erg fijn, we willen het zeker nog eens doen.

Product gehuurd: Scooter

9,0

2 scooters gehuurd voor mijn man en immer onze kinderen. We hebben goede uitleg kregen over de scooters en d routes en tips waar evt te stoppen. ik heb een testrit gemaakt. Een van de kinderen kreeg een zitje er werd goed naar gekeken. De scooters deden het prima we hebben een leuke dag gehad.

2,0

Slechte ervaring. Dinsdag langs gegaan om twee scooters te reserveren. Voor mijn vrouw een kleiner model. Komt voor elkaar. Woensdag 12 uur gemeld in Maastricht. Het kleine model bleek al verhuurd te zijn en dus voor ons niet bruikbaar. de kleinere scooters stonden overigens wel voor de deur. Na enig heen en weer gepraat een andere ( groter en zwaarder) mee gekregen. Eerst aan de west kant van Maastricht gekeken en de scooter hield zo nu en dan in. De spiegels van de andere scooters hingen op half zeven en waren niet te stellen. Eenmaal aan de oostkant van Maastricht richting st Geertruid kwam de scooter helling op niet boven de 10 km en soms stopte hij er mee. Terug naar het filiaal in Maastricht. De verhuurder wist te vertellen dat hij dat nog eerder had meegemaakt. Maakte een proefrit en moest toegeven dat het niet klopte. De spiegels was een kwestie van los trillen en met een tang weer vast te zetten. Op mijn opmerking dat er geen tang bij de scooter zat werd niet gereageerd. We hadden moete bellen en dan was de scooter wel omgeruild. Hoelang we dan hadden moeten wachten kwam geen duidelijk antwoord. Al met 25 euro terug gekregen en ruim 3 uren minder lang gehuurd. Overigens de kleinere scooters stonden ook toen nog steeds voor de deur.

9,0

Snelle reactie op mail en sms. Duidelijke uitleg over werking. Gratis routekaart. Nieuwe fietsen

Schrijf een beoordeling

Informatie over Scooterverhuurlimburg

Maak een onvergetelijke tocht door historisch Maastricht of het prachtige Limburgse heuvelland. Romantisch met z'n tweeën op pad, gezellig met een groep vrienden, familie of collega's.E-bikeverhuur vanaf € 15,- & Scooterverhuur vanaf € 25,-- Gratis routekaart- Geen borg- Inclusief WA verzekering- Geen helmplicht- 2 filialen in centrum centraal gelegen

Bezorgkosten

Bezorgkosten in Zuid Limburg met een straal tot 20 kmEnkel € 10,- per e-bike en per scooterRetour € 15,- per e-bike en per scooterBezorgkosten in de rest van Nederland met een straal van meer dan 20 km afstand:Enkel € 10,- + € 0,50 per vracht per kmRetour € 15,- + € 0,50 per vracht per km

Bezorginformatie

Per vracht maximaal 6 scooters of 10 e-bikes

Bekijk ook andere aanbieders voor