Van Kooten Reizen

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 08:00 - 17:30
  • Dinsdag 08:00 - 17:30
  • Woensdag 08:00 - 17:30
  • Donderdag 08:00 - 17:30
  • Vrijdag 08:00 - 17:30
  • Zaterdag 08:30 - 12:30
  • Zondag Gesloten
  • Buiten onze kantoortijden zijn wij in noodgevallen bereikbaar. En... een mailtje sturen kan altijd :-) Wij proberen zo snel mogelijk te reageren!

Beoordeling

Nog geen beoordelingen. Schrijf nu de eerste beoordeling over Van Kooten Reizen!

Informatie over Van Kooten Reizen
Wilt u een bus huren of een busreis bespreken? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Met onze vestigingsplaats Kootwijkerbroek, gemeente Barneveld, zijn wij zeer centraal in Nederland gevestigd. Midden op de Veluwe, tussen Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Ede en Arnhem. Keurmerk Touringcarbedrijf Van Kooten Reizen beschikt over luxe touringcars van minibus tot dubbeldekker en verzorgt allerlei soorten vervoer. Onze medewerkers denken mee in uw aanvraag en maken een voorstel op maat! Van Kooten Reizen heeft ruim 100 jaar ervaring in het personenvervoer en is ISO 9001 Keurmerk Touringcarbedrijf erkend! Voor uiteenlopende opdrachtgevers worden jaarlijks vele reizen uitgevoerd in Nederland en ver daarbuiten. Dagtochten, evenementen, stedentrips naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Berlijn of Barcelona, volledig verzorgde wintersportreizen naar de Alpen of het Sauerland, rondreizen, koor- en concertreizen, tuinreizen, pendelreizen, schoolreizen, cultuurreizen, excursies en bedrijfsuitjesā€¦ De gastvrije, goed opgeleide chauffeurs hebben veel ervaring om ook uw reis tot een succes te maken. Voor elke groep is een passende bus voorhanden, van minibus tot megadubbeldekker! De bussen zijn uitgerust met onder andere; airconditioning, veiligheidsgordels, audio/dvd, toilet. Comfortabel op reis. Tenslotte, aan Van Kooten Reizen is als enige busbedrijf van Nederland door de Koning het Koninklijk predicaat Hofleverancier uitgereikt. Iets waar we best trots op zijn. Vertrouwd op weg!
Details openingstijden

Buiten onze kantoortijden zijn wij in noodgevallen bereikbaar. En... een mailtje sturen kan altijd :-) Wij proberen zo snel mogelijk te reageren!

Bezorginformatie

Flexibel, duurzaam en meedenken zijn sleutelwoorden. Zeer modern wagenpark in de nieuwste milieunormen en Hofleverancier bij Koninklijke beschikking. Van Kooten Reizen, ervaring die je verder brengt!