Touringcar huren

Voor elke gelegenheid een geschikte touringcar te huur

Organiseer je een bedrijfsfeest, klassenuitje of ander evenement? Voor vrijwel elke gelegenheid is wel een geschikte touringcar te huur. Je kunt er voor kiezen om een touringcar te huren bij een verhuurbedrijf wat dicht bij de ophaallocatie zit, maar je kunt ook de verhuurbedrijven vergelijken op huurvoorwaarden, veiligheid en service. Op Huren.nl zie je alle verhuurbedrijven van tourbussen in een handig overzicht, zodat je snel en eenvoudig kunt vergelijken.  Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Handig om te weten als je een tourbus wilt huren

Je kunt bij de meeste verhuurbedrijven een touringcar huren voor een paar uur of een dag. Ook kun je per weekend, week of langer een bus huren. Als je van plan bent om een reis te maken met het bedrijf of voor een zakelijk evenement naar het buitenland, of bijvoorbeeld voor een schoolreis over de grens, houd er dan rekening mee dat je niet bij elk verhuurbedrijf een touringcar kunt huren die ook naar het buitenland kan. Informeer hiernaar bij het verhuurbedrijf naar jouw keuze.

Wat voor type touringcars zijn er te huur?

Je kunt een standaard touringcar huren als je met een groep ergens heen gebracht wil worden. Wil je dat de reis zelf ook wat leuker wordt, dan kun je ervoor kiezen om een speciale soort tourbus te huren. Als je bijvoorbeeld een trouwdag of bedrijfsuitje wat specialer wil maken, kun je denken aan het huren van een luxe VIP coach of een partybus. Een partybus huren kan erg leuk zijn voor een vrijgezellenfeest. Wil je voor een klassiekere look gaan van de tourbus, dan kun je denken aan het huren van een Oldtimerbus of een echte Amerikaanse schoolbus. Als je meerdere mensen moet vervoeren, en je wilt dit in stijl doen, denk dan eens aan een dubbeldekker touringcar, of zelfs een klassieke Engelse dubbeldekker. Je kunt er meer personen in kwijt dan in een ander soort klassieke tourbus, en het voelt ook nog eens echt klassiek en ouderwets leuk aan. Ga je een reis maken met rolstoelgebruikers bijvoorbeeld met een klas kinderen die lichamelijk beperkt zijn, of een groep ouderen die in een verzorgingstehuis zitten, dan kun je kiezen voor het huren van een rolstoeltouringcar. Bekijk op Huren.nl welk verhuurbedrijf wat voor soort bus verhuurt.

Welke extra’s zijn aanwezig in een gehuurde touringcar?

De ene touringcar is luxer ingericht dan de andere. Faciliteiten die je kunt vinden in een gehuurde touringbus verschillen dan ook vaak. Vaak aanwezig zijn: een koffie-unit, koelkast, toilet, muziekinstallatie, beeldschermen en airconditioning. De huurprijs wordt berekend op basis van een aantal zaken zoals het aantal gereden kilometers, het aantal passagiers, het aantal uren van de chauffeur. De meeste verhuurbedrijven verhuren touringcars inclusief chauffeur. Vaak zitten de kosten van de chauffeur inbegrepen in de huurprijs. Denk eraan dat, bij een grote reis (naar het buitenland) de overnachtingkosten van de chauffeur vaak ook betaald moeten worden.

Kenmerken en varianten van Touringcar

Aantal zitplaatsen variërend van 23 tot 77 zitplaatsen

VIDEO