Vind jouw beste huurdeal

Touringcar huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Van Kooten Reizen logo

Bus huren in alle maten

Meerdere vestigingen

Noot Touringcar Ede BV logo

Meer dan vervoer alleen!

Ede

Rijnders Touringcars logo

Rijnders Touringcars, uw reis gewoon goed geregeld

Oosthuizen

Kupers Touringcars logo

Reserveer hier uw touringcar!

Meerdere vestigingen

Taxi & Tour P. van de Pol logo

Verhuur van luxe touringcars INCLUSIEF chauffeur.

Nunspeet

Brouwer Tours logo

Noordwijk

Touringcarbedrijf Van Heugten Tours logo

Verhuur van luxe touringcars en minibussen

Nootdorp

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Voor elke gelegenheid een geschikte touringcar te huur

Organiseer je een bedrijfsfeest, klassenuitje of ander evenement? Voor vrijwel elke gelegenheid is een geschikte touringcar te huur. Je kunt ervoor kiezen om een touringcar te huren bij een verhuurbedrijf wat dicht bij de ophaallocatie zit, maar je kunt de verhuurbedrijven ook vergelijken door te kijken naar de huurvoorwaarden, veiligheid en service. Op Huren.nl zie je alle verhuurbedrijven van tourbussen in een handig overzicht, zodat je snel en eenvoudig kunt vergelijken. Ben je op zoek naar een bus met extra luxe en ruimte? Ga dan voor een VIP coach bus!

Handig om te weten als je een tourbus wilt huren

Over het algemeen biedt een touringcar plaats aan maximaal 77 personen. Is dit niet genoeg? Overleg dan met de verhuurder of het mogelijk is om meerdere touringcars in te zetten of huur een dubbeldekker touringcar. Voor kleinere groepen kan een mini touringcar gehuurd worden. Vaak is het mogelijk om de touringcar voor een paar uur of een dag te huren, maar ook voor een weekend, week of nog langer. Hou er rekening mee dat niet ieder verhuurbedrijf naar het buitenland rijdt. De huurprijs is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de huurperiode, de af te leggen afstand, het seizoen en het deel van de week (doordeweeks of weekend). Voor buitenlandse reizen worden andere tarieven gehanteerd.

Welke extra’s zijn aanwezig in een gehuurde touringcar?

De ene touringcar is luxer ingericht dan de andere. Faciliteiten die je kunt vinden in een gehuurde touringbus verschillen dan ook vaak. Let tijdens het vergelijken van de voorzieningen op de aanwezigheid van airconditioning, een koffie-unit, een koelkast en een toilet. Daarnaast kun je letten op verstelbare rugleuningen, een muziekinstallatie en opties voor catering. De meeste verhuurbedrijven verhuren touringcars inclusief chauffeur. Vaak zitten de kosten voor de chauffeur inbegrepen in de huurprijs. Denk eraan dat, bij een grote reis (naar het buitenland), de overnachtingskosten van de chauffeur vaak ook betaald moeten worden.

Kenmerken en varianten

  • Aantal zitplaatsen variërend van 23 tot 77 zitplaatsen