Touringcar huren

Top 10 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Kenmerken en varianten

Aantal zitplaatsen variërend van 23 tot 77 zitplaatsen

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Beoordeling van aanbieders
5.2
8.1
10
Borg
€0
€0
€0

Recente huuraanvragen

Touringcar | BOVA Futura-midi in Sint-Oedenrode

voor 1 uur bij Van Hoof Reizen

27-05-2024

Touringcar in Vught

voor 8 uur bij De Kruishoeve Touringcars

21-05-2024
Voor elke gelegenheid een geschikte touringcar te huur

Organiseer je een bedrijfsfeest, klassenuitje of ander evenement? Voor vrijwel elke gelegenheid is een geschikte touringcar te huur. Je kunt ervoor kiezen om een touringcar te huren bij een verhuurbedrijf wat dicht bij de ophaallocatie zit, maar je kunt de verhuurbedrijven ook vergelijken door te kijken naar de huurvoorwaarden, veiligheid en service. Op Huren.nl zie je alle verhuurbedrijven van tourbussen in een handig overzicht, zodat je snel en eenvoudig kunt vergelijken. Ben je op zoek naar een bus met extra luxe en ruimte? Ga dan voor een VIP coach bus!

Handig om te weten als je een tourbus wilt huren

Over het algemeen biedt een touringcar plaats aan maximaal 77 personen. Is dit niet genoeg? Overleg dan met de verhuurder of het mogelijk is om meerdere touringcars in te zetten of huur een dubbeldekker touringcar. Voor kleinere groepen kan een mini touringcar gehuurd worden. Vaak is het mogelijk om de touringcar voor een paar uur of een dag te huren, maar ook voor een weekend, week of nog langer. Hou er rekening mee dat niet ieder verhuurbedrijf naar het buitenland rijdt. De huurprijs is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de huurperiode, de af te leggen afstand, het seizoen en het deel van de week (doordeweeks of weekend). Voor buitenlandse reizen worden andere tarieven gehanteerd.

Welke extra’s zijn aanwezig in een gehuurde touringcar?

De ene touringcar is luxer ingericht dan de andere. Faciliteiten die je kunt vinden in een gehuurde touringbus verschillen dan ook vaak. Let tijdens het vergelijken van de voorzieningen op de aanwezigheid van airconditioning, een koffie-unit, een koelkast en een toilet. Daarnaast kun je letten op verstelbare rugleuningen, een muziekinstallatie en opties voor catering. De meeste verhuurbedrijven verhuren touringcars inclusief chauffeur. Vaak zitten de kosten voor de chauffeur inbegrepen in de huurprijs. Denk eraan dat, bij een grote reis (naar het buitenland), de overnachtingskosten van de chauffeur vaak ook betaald moeten worden.