Kroon campers

Contact

Beoordeling (4)


9,0

De buscamper carado had weinig kilometers op de teller, duidelijke uitleg bij het ophalen vriendelijke personeel. Wij hebben een prima vakantie gehad in Frankrijk.

Gehuurd:

Buscamper

op 31-07-2021


9,0

Zeer positieve ervaring met de Firma Kroon! Top..Nieuwe luxe campers in de verhuur, heerlijke vakantie gehad in zuid Frankrijk Goede uitleg en klant vriendelijkheid.


10

Wij hebben met heel veel plezier de Adria 600 SP gehuurd bij de fa. Kroon in Winterswijk en daarmee door Zuid Europa getrokken. De camper is compact, waardoor je snel van A naar B kunt, rijdt op diesel en heeft een automatische versnellingsbak en kan dus ook gemakkelijk door mijn vrouw bestuurd worden (wij zijn 70+). Verder is de camper van alle gemakken voorzien. Tijdens onze reis hebben wij even technische ondersteuning gevraagd en de uitleg was prima en het probleem snel verholpen. Service staat hoog in het vaandel van dit bedrijf en ook onze eerste kennismaking was zeer vriendelijk en voorkomend. Wij raden daarom dit bedrijf voor 100% aan mocht u overwegen een camper te huren.


10

Wij huurden drie weken een camper, ondanks dat we horretje badkamer stuk hadden werd hiervoor niets gerekend!! Wij hebben met plezier gehuurd en voor advies van camper raden wij zeker dit bedrijf aan! Super goede service en klantvriendelijk. Wij gaan zeker weer huren en raden dit zeker aan!