Vind jouw beste huurdeal

Integraal camper huren

Vergelijk 5 verhuurbedrijven

Mijncamperhuren.nl logo

Alkoof, Integraal en Buscampers in de Achterhoek.

Meerdere vestigingen
v.a. 800,-

Oortgiese Campers logo

Nieuwe en zeer Luxe campers tegen Scherpe prijzen!

Baak
v.a. 975,-

Camptoo logo

Het leukste en veiligste platform voor huurcampers

Meerdere vestigingen
v.a. 350,-

PaulCamper logo

+Verzekering +Uitrusting +KMs +Geen extra kosten

Meerdere vestigingen
v.a. 299,-
Prijs per week

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Voordelig eropuit met een gehuurde integraal camper!

Eropuit met een camper? Misschien is een integraal camper dan wel wat voor jou. Deze camper gaat slim om met ruimte en is voordelig qua brandstofkosten. Doordat de camper aerodynamisch gevormd is, hoeft de motor minder hard te werken. Een ander groot voordeel van de integraal camper is dat de cabine van de camper volledig geïntegreerd is: de camper en het cabinegedeelte sluiten naadloos op elkaar aan. De stoelen van de bestuurder en de bijrijder kun je vaak omdraaien, zodat je een zithoek creëert. Gezellig en efficiënt!

Welke verschillende integraal campers zijn er te huur?

De integraal camper heeft de ultieme benutting van de camper, woon- en rijgedeelte zijn één. Je kunt dus zorgeloos genieten van een grote binnenruimte. Uiteraard zijn er meerdere soorten en maten integraal campers te huur. Er zijn bijvoorbeeld kleine integraal campers te huur met 2 slaapplekken, maar ook grote familiecampers met wel 6 slaapplekken. Het aantal slaapplaatsen komt trouwens niet altijd overeen met het aantal zitplaatsen. Integraal campers zijn tussen de 5,5 en 8 meter lang en maximaal 3,1 meter hoog. Huur je een integraal camper? Let dan op dat niemand op een plek zonder gordel zit tijdens het rijden! Je kunt er trouwens ook voor kiezen om een half-integraal camper te huren (semi-integraal). Dit is een kruising tussen een integraal camper en een alkoof camper. Waar de cabine en de woonruimte bij de integraal camper naadloos op elkaar aansluiten, zijn deze bij de half-integraal camper van elkaar afgesloten net zoals bij de alkoof camper. Echter, in tegenstelling tot de alkoof camper is deze overgang veer gestroomlijnder en is er geen slaapplaats boven de cabine.

Waar let je op als je een camper huurt?

Als je van plan bent om een camper te huren, dan zul je al gauw kijken naar de huurprijs die verschillende verhuurbedrijven hanteren en naar het type camper dat ze verhuren. Hou er rekening mee dat de huurprijs in het hoogseizoen hoger zal liggen dan in het laagseizoen. Behalve de huurprijs en het soort camper is het ook raadzaam om te kijken naar de minimale leeftijd en de minimale huurperiode die verhuurbedrijven aanhouden. Daarnaast kan het zijn dat je voor het huren van een camper een bepaald aantal jaren rijervaring moet hebben. Overige punten waar je op kunt letten zijn de schoonmaakkosten, je eigen risico en de verzekering van de camper. Informeer naar het aantal vrije kilometers die je met de camper kunt rijden en vraag ook naar de kilometerprijs die je betaalt voor iedere extra gereden kilometer.

Kenmerken en varianten

  • Lengte variërend van 5,69 tot 7,60 m
  • Hoogte variërend van 2,58 tot 3,10 m
  • Aantal slaapplaatsen variërend van 2 tot 6 slaapplaatsen
  • Rijbewijs B

Veelgestelde vragen

Reserveren

Ophalen

Gebruik