Alkoof camper huren

Extra slaapplaats of berging boven de cabine

Compacte camper huren? Huur een alkoof camper

Het huren van een camper is eigenlijk een van de meest eenvoudige manieren om op vakantie te gaan, en tegelijkertijd is het spannend, origineel en vooral erg leuk. De alkoof camper, ook wel hoogslaper genoemd, is een camper die erg slim omgaat met ruimte. Boven de cabine zit namelijk een gedeelte wat vaak als slaapplaats of als opbergruimte gebruikt kan worden. Het voordeel van een alkoof camper is daarnaast natuurlijk dat je als een slak je huisje altijd meedraagt: Je hoeft dus nooit te stressen .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

over slaapplekken, die heb je namelijk al: je hoeft alleen nog een staplek regelen.

Verschillende varianten te huur van de alkoof camper

De lengte en hoogte van de alkoof camper varieert een beetje, maar ligt meestal rond de 6,5 meter lang, en 3 meter hoog. Het maximaal aantal zitplaatsen van 2 tot 6. Let op: het aantal slaapplaatsen in een alkoof camper komt niet altijd overeen met het aantal zitplaatsen. Het aantal slaapplaatsen varieert wel ook van 2 tot 6. Vind op Huren.nl de alkoof camper die bij jou past!

Camper huren via Huren.nl

Het huren van een camper kan bij meerdere camperverhuurbedrijven verspreid door ons land. Anders dan bij een caravan heb je bij het huren en besturen van een alkoof camper meestal geen ander rijbewijs nodig dan rijbewijs B, lekker handig dus. Let op: erg grote hoogslaper-campers kunnen een ander rijbewijs eisen (dit heeft met het gewicht van de camper te maken). Je vindt op Huren.nl de verhuurders van allerlei verschillende soorten campers op een rij. Wil je geen alkoof/hoogslaper huren, maar een ander model camper? Denk dan aan de semi-integrale camper. Je kunt ook een buscamper of integraal camper huren. Je kunt bij ons de verschillende verhuurbedrijven waar je een camper kunt huren bekijken en eenvoudig vergelijken.

Kenmerken en varianten van Alkoof camper

Lengte variërend van 6,4 tot 7 m
Hoogte variërend van 2,74 tot 3,05 m
Aantal personen 2, 4 of 6 personen
Aantal slaapplaatsen variërend van 2 tot 6 slaapplaatsen