Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

BootToGo

Contact

  • Dasselaarweg 1
  • 3896 LT Zeewolde
  • 06- 51077730

Beoordeling

7,5
4 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 18:00
  • Zondag 09:00 - 18:00
#} #}

Beoordelingen van BootToGo

10

al vaker hier geweest, de loungeboten waren een beetje verouderd geraakt door de jaren heen, maar dit jaar weer helemaal netjes. tapijt is als nieuw, stoelen nieuw bekleedt en nieuwe motoren achter de boten. zelfs met al deze verbeteringen aan de boot is de prijs niet gestegen, het personeel is aardig en staat direct klaar om te helpen, mooie en behulpzame waterkaarten. alles bij elkaar een heerlijk dag gehad. zeker een aanrader

Product gehuurd: Pontonboot

1,0

Let op: als je hier huurt, geen borg betalen en vooraf om het factuur vragen. Bij dit verhuurbedrijf moet je letterlijk achter je geld aan, de borg werd pas na 8 telefoontjes en 4 weken later terug gestort. Na 1,5 maand nog steeds geen factuur ontvangen ondanks alle telefonische verzoeken en herinneringen. De loungeboten zijn trouwens in slechte staat. - de lounge banken (gewoon een goedkopere tuinset) zijn doorgezakt. De kussens zijn niet schoon maar acceptabel. - De drijvers zijn vaak lek geraakt. Met name aan de voorkant zie je heel veel reparaties en is de originele vorm sterk verbogen of helemaal niet meer aanwezig. - kunstleer van bestuurderstoel bladerd ernstig af. - alle metertjes zijn verwijderd en zijn nu zinloze gaten in het console - tapijt in de boot ziet er ontzettend vies uit, dit is lastig schoon te maken maar vermoeden bestaat dat dit helemaal niet eens wordt geprobeerd. - stuur zit los, deze kon je gewoon van het console lostrekken (zonder geweld) - veel scherpe randen, hierdoor wordt (Door de verhuurder) afgeraden om er vanaf te zwemmen. Er is trouwens ook geen zwemtrap. - motor slaat regelmatig af - de motor is een 25PK maar geeft niet meer vermogen dan 10PK, wellicht is dit geknepen of een defect. Oorzaak onbekend. - personeel is aardig, maar zodra de zakken zijn gevuld geven ze niet thuis. In harderwijk / hardersluis heb je ook loungeboten. Volgende keer zullen we daar eens kijken of we ons minder bedrogen voelen achteraf.

9,0

Super aardige mensen Werd goed geholpen En hele nette boot wato 490 En heel makkelijk overal in en goede uitleg

10

Zeer vriendelijk en behulpzaam.We hebben de Neptunes 106 gehuurd. Een mooi, comfortabel, compleet en stabiel schip. Wat we ook erg fijn vonden is de ruim 4 uur durende vaarinstructie, of eigenlijk meer cursus die je vooraf krijgt. We hadden geen ervaring met een schip van deze afmetingen, maar dankzij deze vaarinstructie zijn we vol vertrouwen aan onze vakantie begonnen, en hebben een probleem- en schadevrije heerlijke week achter de rug. Wij raden Boottogo ten zeerste aan, en zullen er zelf nog zeker terug komen!

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over BootToGo

Verhuur van Sloepen, Open motorboten, Loungeboten, zeilboten en Motorjachten.