Hooymans Aanhangwagens

Contactgegevens

provincialeweg 98
5334 jk Velddriel

Telefoonnummer :0418-635001

Bekijk website

Openingstijden

Maandag 09:00 17:00
Dinsdag 09:00 17:00
Woensdag 09:00 17:00
Donderdag 09:00 17:00
Vrijdag 09:00 17:00
Zaterdag 09:30 13:30
Zondag - -

Informatie over Hooymans Aanhangwagens

Hooymans aanhangwagens is een veelzijdig bedrijf met een uitgebreide werkplaats, een transportservice en is gericht op de in- en verkoop van alle merken zowel nieuwe als gebruikte aanhangwagens.

Wij kunnen een breed assortiment aanhangwagens leveren, afgestemd op precies zoals uw wensen zijn ! Goede service, reparaties en controle van uw aanhangwagen staan bij ons hoog in het vaandel ! Bij onze vakbekwamen Apk monteurs is uw aanhangwagen in goede handen. Ook hebben wij een uitgebreid voorraad aan onderdelen in ons magazijn en kunnen wij reparaties op zeer korte termijn uitvoeren. Een aanhangwagen huren ? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij hebben namelijk verschillende soorten aanhangwagens in ons verhuurprogramma zoals autoambulance, open wagens, paardentrailer, enz. Informeer voor de mogelijke beschikbaarheid.

Wilt u komen kijken naar een paardentrailer/aanhangwagen ? Geen probleem maar belt u even vantevoren of dat de betreffende aanhangwagen nog aanwezig is zodat u zeker weet dat u niet voor niets gereden komt !

Openingstijden


Graag vooraf telefonisch contact voordat u gereden komt.


Beoordelingen over Hooymans Aanhangwagens


 • “ Zeer goede ervaring; trailer nodig voor het ophalen van ons nieuw... ”

  • 07-07-2017
  • schoonhoven
  • 10

  Zeer goede ervaring; trailer nodig voor het ophalen van ons nieuw aangeschafte paard. Krijgen een zeer nette trailer mee. Keurig te woord gestaan en zeer schappelijk in de prijs en openingstijden. Komen daar zeer zeker terug tegen die tijd dat we een eigen trailer gaan kopen.

 • “ Paardentrailer gehuurd; kreeg een zgan paardentrailer mee. Dagje langer... ”

  • 03-10-2015
  • maren-kessel
  • 10

  Paardentrailer gehuurd; kreeg een zgan paardentrailer mee. Dagje langer nodig gehad is geen probleem en flexibel met de openingstijden ideaal !!

  Tonen 1 naar 2 van 2
Vorige 1 Volgende   

Overige beoordelingen