Inbox SmartStorage

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:30 - 17:30
  • Dinsdag 09:30 - 17:30
  • Woensdag 09:30 - 17:30
  • Donderdag 09:30 - 17:30
  • Vrijdag 09:30 - 17:30
  • Zaterdag 10:00 - 16:00
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (564)


1,0

Lees hun voorwaarden heel goed en begrijp je waarom beter geen afspraak kan maken!!! Incasso is erg goed geregeld met incassobureau. Extra kosten vliegen je om de oren.Nu geld kwijt en ze hebben er niets voor gedaan. Ondanks dat sturen ze toch extra factuur voor annuleren afspraak!?


10

Via mijn vorige werkgever een aantal maanden bij Inbox gezeten voor de opslag van blikjes Ice Tea en spullen van OLA. In de eerste week werkte mijn toegangscode niet naar behoren waardoor ik helaas voor een dichte deur stond. Het telefoonnummer dat ik kon bellen stond doorgeschakeld naar iemand die mij vanuit huis een andere code kon geven en mij op die manier toch kon binnen laten. Maar dat was niet alles. Omdat ze het vervelend vonden dat dit zo was gelopen, hadden ze mij uitgenodigd voor een compleet verzorgd ontbijt met het hele team van Inbox met als toetje; tafeltennissen met zijn allen. Dat is dus helemaal top! Na een paar maanden kreeg ik een andere functie in een ander gebied en kwam ik bij een Amerikaanse concurrent en meteen merkte je het verschil. Het persoonlijke was er vanaf. Ook al heb je het over de verhuur van nota bene opslagruimte. Het persoonlijke aspect is zelfs in deze branche voelbaar en merkbaar. Ik ervaarde die Amerikaanse concurrent als verschrikkelijk log en niet prettig en miste spontaan Inbox. Sinds half oktober 2016 moest ik voor mijn nieuwe werkgever (Heinz) opzoek naar een box en ondanks dat ik in Leiden woon heb ik er geen seconde aan getwijfeld over waar ik een box zou gaan nemen; het zou bij Rik zijn en zijn Inbox Storage. Tegenwoordig kom ik er ook langs voor een kop koffie en om even te kletsen en dat betekent dat ze het echt goed doen. Lees meer


10

Zeker de laatste maanden met veel plezier m'n auto in stalling gehad.Ben altijd goed en snel geholpen!


10

Ideale flexibele service, echt gekozen vanwege het gemak!

Er zijn 469 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 8.5.

Er zijn 560 reviews geschreven bij Trustpilot.com met een gemiddelde score van 8.8.

Informatie over Inbox SmartStorage
Inbox Storage maakt het huren van opslagruimte simpel en overzichtelijk.Waar selfstorage stopt, gaat Inbox SmartStorage verder. Wij komen de spullen bij je thuis halen, bewaren ze en komen ze terugbrengen als je ze weer nodig hebt. Zo hoef jij je deur niet meer uit voor opslagruimte. Dát is pas SmartStorage.Kies online het abonnement dat bij je past, met een handige calculator of persoonlijk advies op maat. Tijdens de opslagperiode heb je via je eigen account altijd overzicht van de opgeslagen spullen. Verandert er iets aan je situatie? Dan kun je heel gemakkelijk op- of neerschalen.
Details openingstijden

Haal- en brengafspraken kunnen ook buiten de reguliere openingstijden gepland worden!

Bezorgkosten

Wij halen, bewaren en brengen je spullen. Wilt u gebruik maken van deze service, dan betaalt u bij ons niet voor 24/7 fysieke toegang tot uw opslag, die u toch niet gebruikt. In plaats daarvan komen wij ze bij u halen.

Bezorginformatie

Waarom zou je betalen om 24/7 toegang tot je opgeslagen spullen te hebben, als je ze ook gewoon bij je thuis kunt laten bezorgen? Bij ons betaal je voor de service om je spullen te laten brengen, niet om ze zelf op te mogen halen

Bekijk ook andere aanbieders voor