Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden

Contact

  • Wilhelminastraat 45
  • 3271 BX Mijnsheerenland
  • 06-18849881

Beoordeling

9,0
3 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 21:00
  • Zondag 09:00 - 21:00
#} #}

Beoordelingen van Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden

9,0

Het gehuurde Disco springkussen was helemaal top. Snel opgezet en in één keer goed omdat de instructies over de lampjes duidelijk waren. Geluid eraan via onze IPad en de kids konden dansen. Schoon en netjes kussen. En goede afspraken over het bezorgen en ophalen. Aanrader!

9,0

Enorm veel keuze mogelijkheden en een fantastische service!!! Ook de prijzen zijn in vergelijking met andere verhuurders een stuk lager. Dit komt mede door de mogelijkheid om het zelf op te halen waardoor je geen hoge bezorgkosten betaald. Ook zijn ze erg flexibel met het terug brengen van de spullen. Ik betaalde alleen voor de zondag terwijl ik hem al vrijdagavond kon ophalen. Topservice dus!!! Ook het springkussen is fantastisch. Wij hadden de clownvis van 5×4 m en zag er nog goed en schoon uit. Had hem binnen het half uur klaar staan inclusief het vastmaken. Ook genoeg grote haringen en spanbanden en gereedschap aanwezig. Namens de kids ontzettend bedankt. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!!!

9,0

Fijn contact en prima service! Ik ben zeer vriendelijk geholpen door de meneer van Springkussenverhuur Hoeksche Waard. De leuke materialen hebben gezorgd voor een top feestje.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden

Wij verhuren kwaliteit springkussens en meer tegen scherpe prijzen.Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden verhuurt op de eerste plaats springkussens. Wij hebben springkussens in verschillende soorten en maten. Zo kunt u gaan voor een klassiek springkussen met of zonder dak of voor een speelkussen dat ook nog beschikt over glijbanen en obstakels. Springkussens zijn een goede vorm van vermaak voor de kleinsten op uw evenement of feest. Uw kind zal zich niet vervelen. En trouwens, springkussens zijn voor groot en klein. Dus als u ook een sprong wil wagen dan begrijpen wij dat gewoon.

Details openingstijden

Maandag tot en met zondag geopend op afspraak. Wilt u langskomen? Aarzel niet, maar neem eerst contact met ons op!

Bezorgkosten

Wij berekenen 50 euro bezorgkosten binnen de Hoeksche Waard, Goeree Overflakkee en Voorne Putten. Daarbuiten stemmen we de kosten af in overleg.

Bezorginformatie

Na overleg bezorgen wij op een voor u en ons geschikt moment. Op- en afbouwen door ons is uiteraard ook mogelijk!