Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Truckit

Contact

  • Industrieweg 20
  • 6702DR Wageningen
  • 0317785421

Beoordeling

9,6
73 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag 09:00 - 12:00
#} #}

Beoordelingen van Truckit

10

Top bedrijf! Met veel plezier een verhuiswagen gehuurd. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bedankt!

Product gehuurd: Verhuizer

Gehuurd op: 29-03-2020

10

Op donderdag 19 Maart zijn we dankzij de medewerkers van Truckit een week eerder als gepland verhuisd. We willen Loubna hier voor bedanken dat zij dit geregeld kon krijgen. Ook willen Jarno Jente Job en Cas bedanken voor de verhuizing. Allemaal Toppers

Product gehuurd: Verhuizer

10

Erg vakkundig en klantgericht. Namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en mee te denken voor de beste en voordeligste optie. Wanneer ik weer een bakwagen nodig heb, huur ik deze zeker bij Truck-it!!

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 05-03-2020

10

Said en zijn collega (ben zn naam even kwijt) hebben op 2 maart onze wasmachine en droger van zolder naar zolder verhuist en onze koelkast van schuur naar schuur. In 1 woord geweldig! Vriendelijke hard werkende nette jongens die ook nog eens met je meedenken! Truck it is echt een aanrader!! En niet duur!!

Product gehuurd: Verhuizer

Gehuurd op: 02-03-2020

10

Mercedes Sprinter voor een studentverhuizing. Fijn op weg geholpen en keurige afrekening ontvangen. Bus was prima. Echt een aanrader

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 29-01-2020

9,0

Wat een goed verhuisbedrijf! We zijn binnen Wageningen verhuisd met ons gezin van 7 personen. Veel te verhuizen en inpakken dus. Er is een uitstekende offerte opgesteld qua uren en benodigde verhuizers, alleen het aantal dozen moest iets worden aangepast. Stukken goedkoper dan een bekend verhuisbedrijf uit de omgeving. Heel vriendelijk. De jongens (Job, Chris, Remy en Jarno) werkten hard door en dachten daarbij goed na over de uiteindelijke plaats, hielden elkaar scherp bij het tillen en sjouwen van zware meubels, gingen voorzichtig te werk. Er is niets beschadigd. We hebben samen geluncht. Prima afhandeling aan het einde van de dag met duidelijke uitleg over de mogelijkheden mbt evt langer houden van de dozen (dan de gebruikelijke 4 weken). Mits we ze op tijd retourneren komen we zelfs lager dan de offerte uit! Maar bovenal topverhuizers, zeer aan te raden! Bedankt Loubna voor de aansturing en administratie.

Product gehuurd: Verhuizer

Gehuurd op: 07-01-2020

10

Aardig en meedenkend personeel. Ik heb vaker bij Truck-it een bakwagen met laadklep gehuurd, nooit problemen gehad. Zeker een aanrader.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 11-01-2020

9,0

Aardige, vlotwerkende, competente verhuizers. Alles volgens afspraak.

9,0

Prima comfortabele bus inclusief handige verhuisspullen. Heel behulpzame en vriendelijke mensen. Betaalde borg was ook weer heel snel teruggestort.

Product gehuurd: Bestelbus

10

Ze hebben mijn verhuizing geregeld en uitgevoerd. De contacten waren prettig in de omgang en professioneel. Veel keuze mogelijkheden en vooral maatwerk. Ik heb nog nooit zo"n leuke en spontane verhuisdag gehad. Er werd keurig en hard gewerkt. Het demonteren en later monteren werd op een deskundige manier uitgevoerd. Alles was bespreekbaar en de communicatie was top. Wat een aardige en vriendelijke en beschaafde mensen. Dit verhuisbedrijf is een aanrader en de prijzen zijn zeer redelijk en alles kan in overleg.

Product gehuurd: Verhuizer

Gehuurd op: 26-09-2019

9,0

Niets was de jongens die onze verhuizing deden teveel. Alles keurig op de juiste plaats en verdieping neergezet. Zelfs een item dat niet in de lift paste vanaf de elfde verdieping naar beneden getild via de trap. Super service.

Product gehuurd: Verhuizer

10

De afstand om te verhuizen was niet groot, maar de hoeveel aan verschillende spullen was dat wel. Van piano tot orangeriebomen in potten. De verhuizers hebben met veel expertise en passen meten het geheel overgebracht. Waarbij zij in het nieuwe huis alles ook nog eens keurig op de juiste plek hebben gezet. Omdat de verbouwing uitliep was ik genoodzaakt veel spullen in dozen te laten zitten. Zonder problemen werd mij de ruimte gegeven om de verhuisdozen later in te leveren dan contractueel afgesproken. Kortom een uitmuntende service en een verhuizing die mij veel aanvankelijke zorgen hebben weggenomen.

Product gehuurd: Verhuizer

10

Vrijdag middag hebben wij gebeld om een verhuiswagen te huren en werden super vriendelijk te woord gestaan! Ondanks het feit dat de wagen die wij voor ogen hadden niet meer beschikbaar was werd er voor een alternatieve/passende oplossing gezocht, top service dus! Ook was er extra verhuismateriaal ter beschikking en de bakwagen zeer comfortabel.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

9,0

Wij hebben zeer goede ervaring met Truckit. Zeer voorkomend en behulpzaam personeel. Zelfs toen de verhuizing uitgesteld moest worden dachten ze met ons mee en konden de datum aanpassen. Dat was echt super. De verhuizers waren ook heel goed. Werkten bijzonder hard. Wij zijn super tevreden hoe alles gegaan is.

Product gehuurd: Verhuizer

10

Goed bedrijf. Denkt mee. Communicatie top, ook onderling. Niets kapot. Keiharde werkers. Veel plezier onderling.

Product gehuurd: Verhuizer

#} #}

Schrijf een beoordeling