Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

365 Party verhuur

Contact

  • Zadelmakerstraat 23
  • 3194 DL Hoogvliet Rotterdam
  • 0850516860

Beoordeling

9,3
52 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 22:00
  • Dinsdag 09:00 - 22:00
  • Woensdag 09:00 - 22:00
  • Donderdag 09:00 - 22:00
  • Vrijdag 09:00 - 22:00
  • Zaterdag 10:00 - 22:00
  • Zondag 12:00 - 22:00

Beoordelingen van 365 Party verhuur

10

Alles was super netjes geregeld. Het springkussen was snel opgebouwd en de kinderen hebben er van genoten. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 23-03-2021

10

We hebben het opblaasbare verkeersbord met 70 voor de verjaardag van mijn vader. Ik kreeg een goede uitleg en hij was inderdaad heel makkelijk op te blazen en vast te zetten. Super!!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 06-02-2021

10

Wat een fantastische service!! het moest geheim blijven voor mijn partner en hier hebben ze zich keurig aan gehouden. Het gemak van online bestellen was helemaal top! Ga zo door.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 01-02-2021

10

Springkussen Aap gehuurd voor een kinderverjaardag. Echt een top ervaring, goede service, flexibel en van zeer goede kwaliteit! In 1 woord geweldig, bedankt Dennis.

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 07-07-2020

9,0

Goede en vriendelijke service. Erg duidelijk in contact en flexibele tijden voor het ophalen en terugbrengen van de tent. Bedankt!

Product gehuurd: Partytent

10

Kortgeleden kennis mogen maken met Dennis en zijn Party Rental Bernisse. Een groot tuinfeest met BBQ tijdens koningsdag met niet mis te verstane slechte weersvoorspellingen. Dennis zorgde voor een warm, overkapt terras, de catering was perfect, het personeel aangenaam gezellig en enthousiast. Ik heb de overleggen met Dennis van meet af aan als prettig ervaren; Dennis kent geen loze beloften, denkt mee, geeft heldere adviezen, koppelt snel terug en alles is bespreekbaar. Niets dan lof dus en wat ons betreft is Party Rental Bernisse een enorme aanrader. Bedankt!

Product gehuurd: Partytent

10

Beste Dennisen team. Bij deze wil ik jullie namens mijn familie bedanken Voor de goede service en het heerlijke eten. We vierden de 26 januari de 85 ste verjaardag van mijn moeder. Iedereen heeft genoten. Hartelijk bedankt.

8,0

Statafels , koelkast , glazen , tafel gehuurd bij Party Rental Bernisse . Benodigheden op tijd afgeleverd , meegedacht bij de opstelling . Benodigheden weer netjes opgehaald op de afgesproken tijd . Zeer prettige samenwerking .

9,0

Goed bedrijf kom zijn afspraken na

9,0

deskundig en was makkelijk te monteren

9,0

Fantastisch feest gehad met de 4x4 tent met teraswarmer. Makkelijk te monteren.

6,0

Na gebruik gemaakt te hebben van de diensten van Partyservice Bernisse deze recensie: +offerte is duidelijk en helder + doet wat offerte aangeeft +werkt snel en zet alles op z''n plek + wordt netjes, schoon en op tijd afgeleverd + kwaliteit eten is super + wordt ook weer netjes afgebroken en opgeruimd - GEEN

10

Altijd goede service en duidelijke afspraken! In 1 woord TOP

9,0

Partytenten, stoelen en een opblaaspop gehuurd. Alles kwam op tijd en Dennis bood zelfs aan om te helpen met het opzetten! Erg tevreden dus

10

Leveren prima werk, houden zich absoluut aan de afspraken en doen nét een stapje meer!

Schrijf een beoordeling

Informatie over 365 Party verhuur

365 Party verhuur is in de regio de goedkoopste, waar de wensen van de klant hoog in het vaandel staat. UW FEEST IS ONZE ZORG ! Door de korte lijnen, direct met de verhuurder, krijgt u snel antwoord. Service vind u nog steeds bij ons, ons motto: afspraak = afspraak . U kunt bij ons op afspraak u gehuurde artikelen ophalen / terugbrengen. Dit kan bij onze vestiging te Hoogvliet, Strijensas of Brielle. Tevens hebben wij een eigen bezorgdienst !

Details openingstijden

Wij zijn op afspraak geopend

Bezorgkosten

V.a. 15 euro

Bezorginformatie

Afgeleverd op de locatie of af te halen op 1 van onze vestigingen.