Verhuisshop Schagen

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 15:00
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (4)


9,0

Prima prijsverhouding. Ook wordt er mee gedacht voor bepaalde verhuisoplossingen

Gehuurd:

Bestelauto

op 17-08-2023


10

Uitstekende service beleefd personeel en gaan netjes om met je spullen en ik was zeker blij met de lift anders was dit kast nooit boven gekomen thanks


9,0

Lift was keurig op tijd, en werd met oog voor onze spullen bediend. Zeker een aanrader, als je net als wij spullen van 3 hoog naar beneden moet halen. Ook op het nieuwe adres alles weer naar boven! Keurig geholpen, zowel via de mail, telefonisch en tijdens de verhuizing zelf. TOP!


10

Voor de verhuizing van ons kantoor zochten we naar een alternatief voor het zelf aanschaffen van verhuisdozen, en kwamen bij Verhuisshop Schagen uit: veel voordeliger dan zelf dozen aanschaffen, en je bent er na de verhuizing ook gelijk weer vanaf. De dozen en overige verhuisdingen (steekwagentje, dekens en zo) werden netjes op het afgesproken tijdstip bezorgd en een maand later ook weer opgehaald. Zeer vriendelijke mensen via e-mail, telefoon en bij de bezorging. Als ik ooit zelf nog eens ga verhuizen, weet ik waar ik mijn dozen haal! Lees meer

Informatie over Verhuisshop Schagen
Verhuisshop Schagen is dé verhuisspecialist in Noord-Holland. Wij zijn al ruim 12 jaar de specialist in alles voor elke verhuizing. Ons assortiment bevat werkelijk alles om elke verhuizing goedkoop en soepeltjes te laten verlopen. Wij verkopen en verhuren een breed assortiment aan verhuismaterialen, wij verhuren een bemande verhuislift.In samenwerking met Vema Autoverhuur kunt u bij ons ook terecht voor de huur van diverse bestelwagens voor uw verhuizing.
Bezorgkosten

In onze thuisregio, Kop van Noord-Holland, regio Schagen - Heerhugowaard - Alkmaar - Hoorn en Purmerend bezorgen wij met onze eigen bezorgservice voor slechts € 7,50. Wij berekenen geen voorrijkosten met onze verhuisservice en/of verhuislift in de thuisregio.

Bezorginformatie

Bezorging met onze eigen bezorgdienst en altijd op afspraak!