Verhuiskrat huren

2 aanbieders gevonden. De inhoud en het formaat van een verhuiskrat kan verschillen per aanbieder. Kijk ook naar de geleverde service.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 40 tot 71 cm
Breedte variërend van 30 tot 47 cm
Hoogte variërend van 26 tot 35 cm
Inhoud variërend van 25 tot 55 l
Verhuiskrat: de stevige variant van de ‘gewone’ verhuisdoos

Een verhuiskrat kan handig zijn om te huren voor een wat stevigere bescherming dan een gewone verhuisdoos. Verhuiskratten zijn gemaakt van stevig plastic, waardoor ze meer draagvermogen hebben dan de traditionele kartonnen verhuisdoos. Ook is het verhuiskrat wat groter dan een standaard verhuisdoos. Ideaal om te huren wanneer je losse goederen bij elkaar wilt vervoeren. Op deze pagina staan de verhuurbedrijven van verhuiskratten gesorteerd.

Hoe werkt het huren van een verhuiskrat?

Bij de meeste verhuurbedrijven van kunststof opbergboxen kun je de kratten per week of per maand huren. Op die manier heb je rustig de tijd om al je spullen in- en uit de verhuiskratten te halen voor en na de verhuizing. De kunststof nestbare bakken zijn wanneer deze leeg zijn eenvoudig in elkaar te schuiven. Zo nemen ze weinig ruimte in beslag. De kratten zijn voorzien van deksel zodat ze, wanneer ze gevuld zijn, gestapeld kunnen worden. Er zijn verschillende soorten maatvoering stapelbakken te huur. De inhoud van verhuiskratten varieert van 25 tot 55 liter. De verhuiskratten zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Dankzij het degelijke afsluitbare materiaal kunnen goederen veilig, droog en zonder beschadiging worden getransporteerd.

Sommige verhuurbedrijven bieden een handige breng- en haalservice aan. Van te voren bepaal je hoeveel verhuiskratten je nodig hebt, waarna het verhuurbedrijf de kratten op locatie aflevert. Op de vooraf afgesproken datum komt het verhuurbedrijf de lege kratten weer halen. Dat scheelt tijd en moeite, waardoor je je volledig kunt richten op de verhuizing. Wanneer je de verhuiskratten huurt voor een verhuizing is het goed om na te vragen of het verhuurbedrijf ook handige verhuishulpjes zoals steekwagens en meubelhondjes verhuurt.