Verhuisdeken huren

4 aanbieders gevonden. De prijs van een verhuisdeken varieert van € 1,- tot € 4,-. Check de verschillende verhuurbedrijven.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 200 tot 300 cm
Breedte 150 cm
Voorkom beschadiging: huur verhuisdekens!

Een verhuisdeken is onmisbaar bij een verhuizing wanneer je je bezittingen schadevrij wilt transporteren. Het huren van verhuisdekens, ook wel opslagdekens genoemd, is efficiënt omdat je de dekens achteraf niet hoeft op te slaan als je eenmaal verhuist bent. Het huren is ook nog eens een goedkope oplossing omdat je de dekens vaak maar eenmalig gebruikt. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van opslagdekens verzameld.

Waarom een verhuisdeken huren?

Verhuisdekens beschermen je huisraad tijdens het transporteren of bij het opslaan van je bezittingen. Het verschil met gewone dekens is dat een verhuisdeken niet alleen gemaakt is om grotere oppervlakte te bedekken, maar ook goed stoten op kan vangen. Meubels lopen op deze manier minder snel krassen op. Als je een verhuisdeken huurt hoef je je geen zorgen te maken als je spullen in een verhuiswagen worden vervoerd. Zelfs als de rit wat hobbelig verloopt, zorgt een verhuisdeken ervoor dat je bezittingen krasvrij blijven!

Verschillende soorten pakdekens huren

Er zijn verschillende verhuisdeken te huur. Deze deken verschillen qua maatvoering en kwaliteit van elkaar. De standaard afmeting verhuisdeken is 150 bij 200 cm. Echter zijn er ook verhuurbedrijven die grotere verhuisdekens verhuren, bijvoorbeeld 150 bij 300 cm. Het gewicht van de deken zegt veel over de kwaliteit. Vaak geldt de regel hoe zwaarder de deken, hoe dichter de stof, hoe beter de kwaliteit. Wanneer je de verhuisdekens huurt voor een verhuizing, vergeet dan niet de handige verhuishulpjes zoals steekwagens en verhuiskratten te huren. Deze hulpmiddelen maken het verhuizen sneller en praktischer.