Vind jouw beste huurdeal

Verhuisdeken huren

Vergelijk 8 verhuurbedrijven

ALLSAFE SHOP logo

Koop je verhuisartikelen direct online

Landelijke levering

Verhuisshop Schagen logo

Verhuizen duur? Huur goedkoop onze verhuisspullen

Schagen
v.a. 2,-

Gromax Verhuur logo

Verhuur van machines en gereedschap.

Meerdere vestigingen
v.a. 2,-

Van Oort Truck Rent logo

Al ruim 30 jaar een begrip in verhuur!!

Eck en Wiel
v.a. 1,-

Kuperus Autoverhuur logo

Breedste assortiment huur- en koopaccessoires!

Hilversum
v.a. 1,-

Arma Machine Verhuur logo

De verhuurspecialist voor bedrijf en particulier

Veenendaal
v.a. 4,-
Prijs per week

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Voorkom beschadiging: huur verhuisdekens!

Een verhuisdeken is onmisbaar bij een verhuizing wanneer je je bezittingen schadevrij wilt transporteren. Het huren van verhuisdekens, ook wel opslagdekens genoemd, is efficiënt omdat je de dekens achteraf niet hoeft op te slaan als je eenmaal verhuist bent. Het huren is ook nog eens een goedkope oplossing omdat je de dekens vaak maar eenmalig gebruikt. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van opslagdekens verzameld.

Waarom een verhuisdeken huren?

Verhuisdekens beschermen je huisraad tijdens het transporteren of bij het opslaan van je bezittingen. Het verschil met gewone dekens is dat een verhuisdeken niet alleen gemaakt is om grotere oppervlakte te bedekken, maar ook goed stoten op kan vangen. Meubels lopen op deze manier minder snel krassen op. Als je een verhuisdeken huurt hoef je je geen zorgen te maken als je spullen in een verhuiswagen worden vervoerd. Zelfs als de rit wat hobbelig verloopt, zorgt een verhuisdeken ervoor dat je bezittingen krasvrij blijven!

Verschillende soorten pakdekens huren

Er zijn verschillende verhuisdeken te huur. Deze deken verschillen qua maatvoering en kwaliteit van elkaar. De standaard afmeting verhuisdeken is 150 bij 200 cm. Echter zijn er ook verhuurbedrijven die grotere verhuisdekens verhuren, bijvoorbeeld 150 bij 300 cm. Het gewicht van de deken zegt veel over de kwaliteit. Vaak geldt de regel hoe zwaarder de deken, hoe dichter de stof, hoe beter de kwaliteit. Wanneer je de verhuisdekens huurt voor een verhuizing, vergeet dan niet de handige verhuishulpjes zoals steekwagens en verhuiskratten te huren. Deze hulpmiddelen maken het verhuizen sneller en praktischer.

Kenmerken en varianten

  • Lengte variërend van 200 tot 300 cm
  • Breedte 150 cm