Hoogwerkt

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 07:30 - 17:00
  • Dinsdag 07:30 - 17:00
  • Woensdag 07:30 - 17:00
  • Donderdag 07:30 - 17:00
  • Vrijdag 07:30 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (379)


1,0

Niet huren bij Hoogwerkt! Onlangs een hoogwerker opgehaald vanuit Leusden in Apeldoorn. Bij terugkomst in Leusden bleek de oliepomp kapot, dit is geconstateerd na intensief telefonisch overleg met Hoogwerkt en de onderhoudsmonteur. Ik kon een andere hoogwerker gaan halen in Apeldoorn, maar had daar geen tijd voor. Uiteindelijk de klus op een trap gedaan. Een dag later de hoogwerker terug gebracht, maar Hoogwerkt is niet bereid concessies te doen met verloren uren en km's!!! Daar huur ik nooit meer! Update: Zoals het er nu uitziet zijn we tot een oplossing gekomen.

Gehuurd:

Spinhoogwerker

op 16-03-2022


1,0

Onbetrouwbaar. Door een fout bij Hoogwerkt werd de hoogwerker niet geleverd. Zelfs niet na een telefonische dubbelcheck vooraf, vanwege de planning van het werk. Aan het aanbod om de hoogwerker later die dag alsnog te leveren hadden wij niets. Nu draaien wij voor de meerkosten van de aannemer op. Excuses op eigen initiatief en nazorg bleven ook uit…

Er zijn 377 reviews geschreven bij Feedbackcompany.com met een gemiddelde score van 8.6.

Informatie over Hoogwerkt

Bij Hoogwerkt bieden wij jou de mogelijkheid om per uur te huren ( Alleen bedrijven ) Heb je de machine geen hele dag, maar slechts een paar uur nodig? Je bepaalt zelf het moment van ophalen en retourneren en zo betaal je alleen de tijd tot de machine weer terug is op onze vestiging. Onze hoogwerkers staan volledig bedrijfsklaar voor de verhuur na het online reserveren.Ook voor alleen een klein klusje van een paar uur. Een auto of bus met een trekhaak is alles wat je nodig hebt.

Details openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 17.30. Openingstijden kunnen verschillen per vestiging.

Bezorgkosten

Wil je de machine liever laten bezorgen? Dat kan. De bezorgkosten zijn € 90 per enkele rit, ongeacht de afstand of het formaat van de machine.