Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Spinhoogwerker huren

Prijzen variëren van € 130,- tot € 350,- en hangen af van de maximale werkhoogte en het horizontaalbereik.

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

 • Uw nummer 1 in machineverhuur!!
  Tilburg v.a. 250,-
  v.a. 250,-
 • Uw verhuurspecialist, die met u meedenkt
  Arkel
 • Al meer dan 25 jaar staan wij voor u klaar
  Tilburg
 • Steigerkoning BV voorkomt problemen op hoogte
  Roosendaal v.a. 175,-
  v.a. 175,-
 • Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen
  Aalsmeer v.a. 325,-
  v.a. 325,-
 • Voor wie service en kwaliteit belangrijk vind!
  Wekerom v.a. 130,-
  v.a. 130,-
 • Vrijblijvend advies op locatie!
  Waddinxveen
 • Al te huur vanaf 4 uur, voordelig tarief!
  Den Haag v.a. 211,-
  v.a. 211,-
 • Gegarandeerd de goedkoopste van de Kempen!
  Bergeijk v.a. 250,-
  v.a. 250,-
 • Hét adres voor snelle levering en vakkennis!
  Hardenberg v.a. 350,-
  v.a. 350,-
 

Werken op hoogte met extra stabiliteit? Huur een spinhoogwerker!

De spinhoogwerker is een specifiek soort hoogwerker die zijn naam dankt aan de vier extra poten die individueel van elkaar te bewegen zijn. De spin, ook wel stempelpoten genoemd, zorgt ervoor dat de knikhoogwerker zeer stabiel blijft. De knikarm die de spinhoogwerker heeft is handig omdat deze ervoor zorgt dat je op onbereikbare plekken kunt komen. Zo kan de hoogwerker ‘uit zijn midden’ werken, terwijl de spin de hoogwerker in balans houdt.

Spinhoogwerker voor binnen of voor buiten huren?

Er zijn verschillende soorten en maten spinhoogwerkers te huur. Zo heb je spinhoogwerkers die op benzine of diesel werken, of op elektriciteit (netspanning). Gebruik voor binnenwerk een spinhoogwerker die op netspanning of een accu werkt, om uitstoot van uitlaatgassen te voorkomen. Wist je dat er spinhoogwerkers te huur zijn die zowel op netspanning (230V) als op accu, áls op diesel te gebruiken zijn? Deze spinhoogwerker is ideaal om te huren om binnen- en buitenwerk mee te verrichten. Bang voor strepen op de vloer binnen? Huur dan een spinhoogwerker die voorzien is van non marking-banden. Dit zijn speciale banden die geen strepen op de vloer achterlaten.

Het grote voordeel van het huren van een spinhoogwerker

Veel spinhoogwerkers kunnen ‘up and over’ werken, dat houdt in dat ze over een obstakel zoals een huis heen kunnen werken. Bovendien is de spinhoogwerker vaak in een zeer smalle en compacte uitvoering te huur. Samen met zijn minimale bodemdruk zorgt dit ervoor dat hij overal inzetbaar is. Door het lage gewicht van de spinhoogwerker heeft hij een maximaal hefvermogen dat lager ligt dan bij de meeste hoogwerkers. De maximale werklast van spinhoogwerkers ligt namelijk tussen de 80 tot 400 kilogram. De werkhoogte varieert meestal van ongeveer 12 tot 50 meter met een reikwijdte, of horizontaalbereik, variërend van rond de 6 tot 20 meter. De spinhoogwerker is te huren met rupsbanden waardoor hij op moeilijk begaanbare (ruw)terrein gemakkelijk te verrijden is. Deze hoogwerker is zowel zelfrijdend als niet zelfrijdend te huur. Houdt tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven rekening met eventuele bijkomende kosten voor transport en verzekeringen.

Spinhoogwerker met of zonder telescooparm? 

Er zijn spinhoogwerkers te huur die enkel zijn uitgerust met een telescooparm, en spinhoogwerkers die alleen beschikken over een knikarm. Veel verhuurbedrijven verhuren spinhoogwerkers die beschikken over beide functies. Een combinatie van telescoop- en knikfunctie zorgt er namelijk voor dat de spinhoogwerker overal bij komt. Werken op hoogte brengt uiteraard de nodige veiligheidsregels met zich mee. Let altijd op je eigen veiligheid en die van anderen rondom de hoogwerker.

Kenmerken en varianten

 • Maximale werkhoogte
  variërend van 12,20 tot 50 m
 • Horizontaalbereik
  variërend van 5,6 tot 20 m
 • Maximale werklast
  variërend van 80 tot 400 kg
 • Eigen gewicht
  variërend van 1.160 tot 13.600 m
 • Aandrijving
  accu, 230 V, benzine of diesel
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!