Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Verticaalhoogwerker huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

GECO verhuur I verkoop I service logo

Voor kwaliteit en service!

Meerdere vestigingen
8 beoordelingen

Hebo Rent B.V. logo

Verhuur van bouwmachines en gereedschappen

Utrecht
4 beoordelingen
v.a. 138,-

Stammis Verhuur logo

Huren is goedkoper dan U denkt!!!

Heerhugowaard
v.a. 91,-

Hoogwerkservice logo

Specialist in hoogwerkers, liften en kranen

Meerdere vestigingen

HJR Material Handling B.V. logo

Meerdere vestigingen
v.a. 224,-

VHS Ventilatie & Hoogwerksystemen logo

Voor service op hoog niveau

Woerden
v.a. 115,-

Oostenbrink Transport & Hoogwerkerverhuur logo

Hét adres voor snelle levering en vakkennis!

Hardenberg
v.a. 254,-

Rops Verhuur logo

Rucphen
v.a. 188,-

Schreur Hoogwerksystemen logo

Veilig naar Hoog Niveau!

Meppel
2 beoordelingen
v.a. 242,-

Kok Verhuur logo

Kok verhuur, een goed idee!

Genemuiden
v.a. 103,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Een verticaalmasthoogwerker: de ideale hulp in elk magazijn

De verticale eenpersoonshoogwerker is een zelfrijdende hoogwerker die eenvoudig door één persoon te verplaatsen is. De verticaalhoogwerker is zeer compact waardoor hij in bijna elke lift past. Doordat de masthoogwerker een zeer variabel bereik en kleine draaicirkel heeft is hij enorm wendbaar en uitermate geschikt voor inpandige werkzaamheden in magazijnen, fabriekshallen en kleine ruimtes. Masthoogwerkers hebben daarnaast het voordeel dat ze niet afgestempeld hoeven worden.

Huur de juiste verticaalhoogwerker; let op de werkhoogte en reikwijdte

De werkhoogte van de verticaalmasthoogwerker verschilt van ongeveer 4 tot 14 meter of meer. De meeste verticaalhoogwerkers zijn elektrisch (230V). Bij een volledig opgeladen accu is deze goed voor ongeveer 250 handelingen. Deze kenmerken kunnen echter per verhuurder verschillen. Om deze reden is het slim om altijd informatie in te winnen bij het verhuurbedrijf waar je de hoogwerker huurt. Niet alle verticaalhoogwerkers kunnen horizontaal reiken, maar de hoogwerkers die het kunnen hebben meestal een reikwijdte/horizontaalbereik van maximaal 6,5 meter.

De verticaalhoogwerker huren als eenpersoonslift

Een variant van de verticaalhoogwerker is de personenlift. Met deze personenlift kan je op hoogte efficiënt werken. Met de verticaalhoogwerker is het prettig werken in magazijnen tussen stellingen en in fabriekshallen. Voor onderhouds-, service-, en montagewerkzaamheden is de verticaalhoogwerker perfect om te huren. De eenpersoonslift is zo compact dat hij makkelijk met een aanhanger te vervoeren is. Het lage gewicht en de werkhoogte maken de hoogwerker goed inzetbaar voor werkzaamheden in kantoorgebouwen en bedrijfsruimten om bijvoorbeeld onderhoud te verrichten aan plafonds.

Een verticaalhoogwerker als masthoogwerker en telescoophoogwerker

Een andere variant van de verticaalhoogwerker die te huur is, is de masthoogwerker. De masthoogwerker is veilig, comfortabel en rendabel. Het huren van een masthoogwerker kan met een uitschuifbare telescopische arm. Net als de personenlift is de masthoogwerker zeer compact. De masthoogwerker heeft hierbij nog als voordeel dat hij bijna altijd op volle hoogte zowel achteruit als vooruit kan rijden. Het is verstandig bij het verhuurbedrijf na te vragen of de hoogwerker van jouw keuze hiervoor geschikt is. Het vooruit en achteruit rijden gecombineerd met de compactheid zorgt ervoor dat deze hoogwerker gemakkelijk te gebruiken is in onder andere smalle straten of gangpaden. De masthoogwerker gaat recht omhoog, maar kan dankzij de eventuele jib-arm ook zijdelings werken.

#} #}

Kenmerken en varianten

  • Maximale werkhoogte variërend van 4,5 tot 14,3 m
  • Horizontaalbereik variërend van 0 tot 6,2 m
  • Maximale werklast variërend van 136 tot 365 kg
  • Eigen gewicht variërend van 300 tot 7.052 kg
  • Aandrijving accu of elektrisch