Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Verticaalhoogwerker huren

De prijs varieert van € 15,- tot € 200,- en hangt af van de werkhoogte, het horizontaalbereik en het hefvermogen.

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

 • Uw betrouwbare verhuurpartner
  Rotterdam v.a. 85,-
  v.a. 85,-
 • Weet wat werkt!
  Meerdere vestigingen v.a. 195,-
  v.a. 195,-
 • Veilig naar Hoog Niveau!
  Meppel v.a. 200,-
  v.a. 200,-
 • Huur per uur, de nieuwste machines! (alleen B2B)
  Meerdere vestigingen v.a. 15,-
  v.a. 15,-
 • Uw partner voor het huren van al uw bouwmaterieel
  Ridderkerk v.a. 25,-
  v.a. 25,-
 • Huren is goedkoper dan U denkt!!!
  Heerhugowaard v.a. 75,-
  v.a. 75,-
 • Doen wat we zeggen met onderbouwde kwaliteit
  Coevorden v.a. 80,-
  v.a. 80,-
 • Uw verhuurspecialist, die met u meedenkt
  Arkel
 • Hoogwerkers gratis bezorgd in Gelderland/Utrecht
  Meerdere vestigingen v.a. 110,-
  v.a. 110,-
 • Verhuur van machines en gereedschap.
  Meerdere vestigingen v.a. 125,-
  v.a. 125,-
 

Een verticaalmasthoogwerker: de ideale hulp in elk magazijn

De verticale eenpersoonshoogwerker is een zelfrijdende hoogwerker die eenvoudig door één persoon te verplaatsen is. De verticaalhoogwerker is zeer compact waardoor hij in bijna elke lift past. Doordat de masthoogwerker een zeer variabel bereik en kleine draaicirkel heeft is hij enorm wendbaar en uitermate geschikt voor inpandige werkzaamheden in magazijnen, fabriekshallen en kleine ruimtes. Masthoogwerkers hebben daarnaast het voordeel dat ze niet afgestempeld hoeven worden.

Huur de juiste verticaalhoogwerker; let op de werkhoogte en reikwijdte

De werkhoogte van de verticaalmasthoogwerker verschilt van ongeveer 4 tot 14 meter of meer. De meeste verticaalhoogwerkers zijn elektrisch (230V). Bij een volledig opgeladen accu is deze goed voor ongeveer 250 handelingen. Deze kenmerken kunnen echter per verhuurder verschillen. Om deze reden is het slim om altijd informatie in te winnen bij het verhuurbedrijf waar je de hoogwerker huurt. Niet alle verticaalhoogwerkers kunnen horizontaal reiken, maar de hoogwerkers die het kunnen hebben meestal een reikwijdte/horizontaalbereik van maximaal 6,5 meter.

De verticaalhoogwerker huren als eenpersoonslift

Een variant van de verticaalhoogwerker is de personenlift. Met deze personenlift kan je op hoogte efficiënt werken. Met de verticaalhoogwerker is het prettig werken in magazijnen tussen stellingen en in fabriekshallen. Voor onderhouds-, service-, en montagewerkzaamheden is de verticaalhoogwerker perfect om te huren. De eenpersoonslift is zo compact dat hij makkelijk met een aanhanger te vervoeren is. Het lage gewicht en de werkhoogte maken de hoogwerker goed inzetbaar voor werkzaamheden in kantoorgebouwen en bedrijfsruimten om bijvoorbeeld onderhoud te verrichten aan plafonds.

Een verticaalhoogwerker als masthoogwerker en telescoophoogwerker

Een andere variant van de verticaalhoogwerker die te huur is, is de masthoogwerker. De masthoogwerker is veilig, comfortabel en rendabel. Het huren van een masthoogwerker kan met een uitschuifbare telescopische arm. Net als de personenlift is de masthoogwerker zeer compact. De masthoogwerker heeft hierbij nog als voordeel dat hij bijna altijd op volle hoogte zowel achteruit als vooruit kan rijden. Het is verstandig bij het verhuurbedrijf na te vragen of de hoogwerker van jouw keuze hiervoor geschikt is. Het vooruit en achteruit rijden gecombineerd met de compactheid zorgt ervoor dat deze hoogwerker gemakkelijk te gebruiken is in onder andere smalle straten of gangpaden. De masthoogwerker gaat recht omhoog, maar kan dankzij de eventuele jib-arm ook zijdelings werken.

Kenmerken en varianten

 • Maximale werkhoogte
  variërend van 4,5 tot 14,3 m
 • Horizontaalbereik
  variërend van 0 tot 6,2 m
 • Maximale werklast
  variërend van 136 tot 365 kg
 • Eigen gewicht
  variërend van 300 tot 7.052 kg
 • Aandrijving
  accu of elektrisch
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!