Vind jouw beste huurdeal

Afvalcontainers-Randstad.nl

Contact

Beoordeling

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over Afvalcontainers-Randstad.nl.

Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Afvalcontainers-Randstad.nl

Nog geen beoordelingen. Schrijf nu de eerste beoordeling over Afvalcontainers-Randstad.nl!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Afvalcontainers-Randstad.nl

Afvalcontainers-Randstad.nl biedt afvalcontainers op maat voor een efficiƫnte inzameling van uw afval en staat garant voor een milieuvriendelijke verwerking van het ingezamelde afval. Vanuit onze vestiging in Rotterdam verhuren wij afzetcontainers van 3m3 tot 10m3 voor alle afvalstromen. Hoewel wij een jonge organisatie zijn hebben wij jarenlange ervaring in de afvalbranche. Hierdoor heeft Afvalcontainers-Randstad.nl inmiddels een aardige knowhow opgebouwd en weten wij wat de klant wil! Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Hoog service niveau tegen aantrekkelijke tarieven, Afspraak is afspraak, Oog voor de klant, Transparante facturatie, Meedenken, Flexibel, Wij werken met all-in tarieven waarbij transport, containerhuur, verwerking van het afval en BTW zijn inbegrepen. Geen vage kosten achteraf!

Details openingstijden

Iedere werkdag van 08.00 tot 17.00 bereikbaar. Containerplaatsing vanaf 06.00 tot 18.00 Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten: Nieuwjaarsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, 2e Pinksterdag, 1e en 2e Kerstdag en Oudejaarsdag.

Bezorgkosten

Er worden geen aparte bezorgkosten in rekening gebracht. De bezorgkosten zijn reeds in de all-in prijs opgenomen.

Bezorginformatie

Container vandaag voor 12.00 besteld kan vandaag nog geleverd worden. Eventueel (in overleg) ook avond levering mogelijk. Bij het bestellen kunt u eventueel een voorkeurs tijdvak aangeven. Indien de planning dit toelaat zullen we plaatsing in het gewenste tijdvak zoveel als mogelijk nastreven. U kunt in het opmerking veld meer specifiek aangeven waar de container geplaatst dient te worden . Wanneer u wil dat de chauffeur contact opneemt bij plaatsing van de container dan kunt u dat ook aangeven. Zorg er wel voor dat er een telefoonnummer van een contactpersoon ter plaatse is ingevuld.

Bekijk ook andere aanbieders voor