Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Talli is erg kunding lief en heel erg goed bereikbaar. Wij hadden deze meivakantie het spontane idee om te gaan wandelen en waren op zoek naar een fijne draagzak voor onze 2jarige. Talli reageerde direct met advies en de huur was dezelfde avond voor de volgende dag nog geregeld. Heel fijn en heel flexibel. De borg hoef je je ook geen zorgen om te maken, die heb je supersnel terug. Dikke Aanrader! Lees meer

Gehuurd:

Draagzak

op 28-04-2024

05-05-2024
Slim reizen doe je zo!

Of je nou op een korte vakantie gaat of van plan bent om voor langere tijd te gaan reizen, de lijst met spullen die je mee wilt nemen is altijd te lang. Daarom vind je op deze pagina verschillende handige huurtips die weleens goed van pas zouden kunnen komen tijdens de voorbereiding van jouw trip!

Voordelig reisbenodigdheden huren

Vakantieartikelen aanschaffen is duur en bovendien onnodig. De echte reiziger huurt ze gewoon! Zo bespaar je jezelf dure uitgaven en ga je toch goed voorbereid op vakantie. Huur bijvoorbeeld een bagagekoffer of een dakkoffer voor voldoende bagageruimte. Als je de fietsen mee wilt nemen om tijdens de vakantie mooie tochtjes te kunnen maken, dan is het huren van een fietsendrager voor op de auto wel zo handig. Blijven de fietsen thuis, maar gaat de baby mee? Huur dan een reiswieg. Fijne vakantie!

Tip! Stressvrij op vakantie gaan? Vergeet dan je navigatiesysteem niet!