Kajuitmotorboot huren

6 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven op basis van het vermogen, de capaciteit en de uitrusting van de kajuitmotorboot.

Top 6 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Verhuur van kajuitmotorboten op Huren.nl

Een motorboot met kajuit huren is erg leuk als je net iets meer wilt dan een simpele open motorboot, en niet naar iets groots zoals een motorjacht op zoek bent. Een dagje weg in een motorboot met kajuit is erg leuk om bijvoorbeeld met het gezin te doen. Je kunt, afhankelijk van het model motorboot, in de kajuit een klein keukentje en wastafeltje vinden. In sommige kleinere motorboten met kajuit kun je zelfs een slaapplek voor één of meerdere personen vinden. Zo’n soort motorboot met kajuit wordt vaak verhuurd door kleine groepen mensen die het leuk vinden om een weekendje weg te gaan met een motorboot en er ook op willen slapen. Een kleine motorboot met kajuit heeft meestal een binnenboordmotor, maar er zijn ook motorboten met kajuit te huur met een buitenboordmotor. Afhankelijk van het type motorboot en type motor kan de snelheid waarmee de boot kan varen nogal verschillen.

Handige info bij het huren van een motorboot met kajuit

Een kajuitmotorboot huren kan ook voor een bedrijfsuitje, vrijgezellendagje of andere gelegenheid georganiseerd worden. Afhankelijk van de grootte en van de capaciteit van de motor wordt er door het verhuurbedrijf enige ervaring dan wel een vaarbewijs gevraagd. Maar de meeste verhuurbedrijven verhuren kleine kajuitmotorboten ook aan personen die geen tot weinig ervaring hebben met het varen in een motorboot. Uiteraard krijg je bij aankomst bij het verhuurbedrijf een goede instructie over het varen in de boot, voorrangsregels op het water, de gebruiksaanwijzing van de boot en de kajuit, en natuurlijk de veiligheidsregels die gelden aan boord van de motorboot met kajuit die je gehuurd hebt. Hier op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven die motorboten met kajuit verhuren voor een dagje, of zelfs een weekje weg.