Vind jouw beste huurdeal

Biertapwagen huren

Vergelijk 6 verhuurbedrijven

Tap & Tentverhuur De Baander Smilde logo

Alles onder 1 dak, dat heeft De Baander voor u.

Meerdere vestigingen
v.a. 250,-

ESG Verhuur - Event Support Group logo

Horeca- Party- en Event Verhuur - Goedkoop Bezorgd

Tilburg
v.a. 103,-

Habets Event Support logo

Het is een FEEST om met ONS zaken te doen!

Valkenswaard
v.a. 303,-

Arjen Verhuurt logo

Uw event, onze zorg! | Uw party, onze passie!

Heeze
v.a. 272,-

Arendje Verhuur logo

Arendje - Horeca-, Party & Event Verhuur

Waalwijk
v.a. 422,-

Time Out Verhuurservice logo

Partyverhuur zoals u het wilt!

Heinenoord
v.a. 422,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Groot evenement? Huur een tapeiland

Organiseer je een groot evenement of feest, waar je veel aanwezigen verwacht die wel een biertje lusten? Dan is het goed om een biertapwagen te huren. Een tapwagen plaats je eenvoudig op de trekhaak van een wagen. Je plaatst de biertapwagen zo op locatie. Er hoeft weinig opgebouwd te worden, binnen een aantal minuten is de tapwagen operationeel. Alleen de fusten nog aansluiten en laat het bier rijkelijk vloeien. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van biertapwagens gesorteerd.

Tapeiland huren met meerdere tappunten

Tapwagens zijn perfect om te huren tijden grote bedrijfsfeesten, bruiloften en genoeg andere evenementen. Het gemak van het plaatsen van de mobiele tapwagen is de reden dat de tapwagen een graag geziene gast is op veel evenementen. Vrijwel alle soorten fusten kunnen worden aangesloten, zodat de gasten kunnen genieten van gewenst bier naar keuze. 

Elke tapwagen heeft een bepaald aantal tappunten. Daarnaast zijn de tapwagens voorzien van één of meerdere spoelbakken. Het barblad verschilt per tapwagen. Waar sommige tapeilanden aan twee kanten een uitklapbaar barblad hebben, hebben andere tapeilanden een barblad wat geheel rondom het tapeiland loopt. Zodat de aanwezige gasten rondom het hele eiland bier of andere dranken kunnen verkrijgen. De tapwagens zijn vaak volledig afsluitbaar en voorzien van voldoende verlichting wanneer het donker wordt. Sommige tapeilanden beschikken over een pythonaansluiting, waar ook tankbier aangesloten kan worden. Ideaal voor de grotere evenementen, waar gewone fusten niet volstaan. Vraag het verhuurbedrijf naar deskundig advies, zodat je zeker weet dat je de juiste tapwagen huurt voor jouw evenement.

Tapwagen met of zonder afname van bier huren?

De tapwagens worden verhuurt met en zonder afname van bier. Wanneer je bij het verhuurbedrijf fusten afneemt geldt er vaak een bepaalde korting. De getoonde prijs is dan geldig bij een minimale afname van een x aantal liter bier. Zorg je zelf voor het vervoer van de tapwagen, regel dan gepast vervoer met trekhaak die de aanhanger kan trekken. Er zijn ook verhuurbedrijven die de wagen bezorgen en halen. Daarnaast helpen zij dan met het aansluiten en het bedrijfsklaar maken van de tapaanhanger.