Recente huuraanvragen

Mobiele Bar Heineken in Delft

voor 1 dag en 22 uur bij Partyverhuren.nl

Afgelopen maandag om 09:06

Mobiele Bar Heineken in Delft

voor 8 uur en 30 minuten bij Partyverhuren.nl

06-05-2024

Mobiele Bar Heineken in Delft

voor 1 dag bij Partyverhuren.nl

07-04-2024

Mobiele Bar in Voorhout

voor 2 dagen bij Have Fun Events

02-04-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Pluspunten: Levering is altijd ruim op tijd. Alles netjes geleverd en schoon! Personeel denkt met je mee. Minpunten: GEEN!!!

Gehuurd:

Tafeltap

op 27-04-2024

03-05-2024


10

Mobiele tap met bier, glaswerk, servies en bestek gehuurd, voor de derde keer bij Partyservice Jeroen. Alles keurig bezorgd en tap aangesloten, en volgende dag weer opgehaald. Topservice en niet duur. Volgende keer zeker weer hier huren.

Gehuurd:

Thuistap

op 02-02-2024

06-02-2024


10

Een GEWELDIG geslaagd feest van 30-jarig getrouwde ouders mede mogelijk gemaakt door party service compleet. Volledige verzorging van top personeel achter de bar tot verlichting en een dj. inclusief de heerlijke catering. Top service en kwaliteit. En komt zijn afspraken na. TOPPERS

Gehuurd:

Bar met tapkraan

op 02-05-2021

31-12-2023
Een koud biertje op jouw evenement? Huur de juiste biertap!

Voor een verjaardag, een bruiloft, een tuinfeest of een bedrijfsfeest is het huren van een biertap eigenlijk wel essentieel. De verhuurbedrijven op Huren.nl bieden veel verschillende soorten tapsystemen aan, vergelijken is dus zeker niet verkeerd. De meeste verhuurders bieden vaak ook de optie om een tap te huren inclusief bier, vraag de verhuurder naar de mogelijkheden hiervan. laat je ook informeren over het aantal liters dat je denkt nodig te hebben. Denk ook aan extra’s zoals een afschuimer, viltjes en glazen: huur je die bij de biertap of moet je daar zelf voor zorgen? Zorg dat je een biertap ruim op tijd huurt, omdat het vaak een tijdje kan duren voordat de tap het bier gekoeld heeft. Huur eventueel ook een flessenkoelkast of koelkast om jouw bar compleet te maken.

Diverse soorten en maten biertaps te huur

Er zijn tapsystemen te huur voor kleine en grote gezelschappen. De thusitap of tafeltap kan op een tafel of aanrecht geplaatst worden. De staande tap is een kleine tap en koeling voor het fust in één. Een mobiele bar is inclusief bargedeelte en is overal te plaatsen. Een biertapwagen is vaak op een aanhangerstelsel geplaatst en eenvoudig te verrijden. Een tapeiland huur je voor evenementen en is alleen met speciaal vervoer te verplaatsen. Een tapeiland heeft vaak ook meerdere tapkranen en soms ook een postmix-systeem voor frisdrank. Vraag bij de verhuurder na of er koolzuur nodig is voor het tapsysteem en of dit wel of niet bij de prijs zit inbegrepen.