Recente huuraanvragen

Mobiele Bar Heineken in Delft

voor 15 uur bij Partyverhuren.nl

09-07-2024

Mobiele Bar Heineken in Delft

voor 18 uur bij Partyverhuren.nl

15-06-2024

Mobiele Bar Heineken in Delft

voor 1 dag bij Partyverhuren.nl

29-05-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Fijne mensen die met je meedenken. Goed bereikbaar. Prima prijs, goede spullen en aardige mensen die de spullen leveren en ophalen. Kortom een aanrader.

Gehuurd:

Flessenkoelkast 25-06-2024


10

Zeer goed bedrijf goede service Topbedrijf Ga ik vaker spullen huren Echt een aanrader

Gehuurd:

Flessenkoelkast

op 04-03-2024

23-04-2024
Huur de juiste bar om jouw feest compleet te maken

Voor een feestje op een locatie waar normaal geen bar staat, is het huren van een bar een ideale uitkomst. Er zijn zeer veel uiteenlopende soorten barren en barelementen te huur. Op Huren.nl hebben we de verhuurders van allerlei soorten en maten barren verzameld. Op deze manier kun je dus erg eenvoudig de verhuurders en het aanbod bekijken en vergelijken. Als je een bar gaat huren is het handig om te weten hoeveel mensen je ongeveer moet gaan serveren (in verband met plek in koelingen en het aantal taps). Daarnaast is het slim om na te gaan wat jouw eisen zijn. Wil je een spoelkraan in de bar, of hoeft dat niet? Moet de bar er mooi uit zien, of mag hij ook alleen functioneel zijn? Vind de juiste bar makkelijk en snel via Huren.nl!

Verschillende barren die te huur zijn, of stel je eigen bar samen

Naast complete barren zijn er ook onderdelen van een bar te huur, denk hierbij aan een voorzetbuffet of een klapbuffet. Op deze manier kun je een bar die je al hebt aanvullen, of zelf de ideale bar samenstellen, door de verschillende onderdelen aan elkaar te koppelen. Je kunt ook speciale barren huren. Denk hierbij aan een cocktailbar, of een mobiel café (volledig uitgerust inclusief achterwand, werkbank, etc.). Huur een werkbank, uitgiftebalie, flessenkoelkast en/of koelbuffet om de bar volledig te maken. Denk ook aan extra’s die je kunt huren, zoals glazen, afschuimers, en natuurlijk het bier zelf!