Sloep huren in de Biesbosch

4 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 65,- tot € 155,- per dag, afhankelijk van de huurvorm, de capaciteit en het model van de sloep. (huuradvies)

Top 4 verhuurbedrijven

10 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
65,-
110,-
155,-
Per weekend
130,-
220,-
310,-
Per week
455,-
770,-
1085,-
Geniet van het natuurschoon in de Biesbosch vanuit een gehuurde sloep

In Noord-Brabant ligt het prachtige natuurgebied de Biesbosch. Als je met een sloep die je gehuurd hebt door de wateren van de Biesbosch vaart, heb je zomaar kans om een hert te spotten! Zorg dat je stilletjes doet, maak geen onverwachte bewegingen, en maak snel een foto! Genieten van het natuurschoon van de Biesbosch kan het beste vanaf het water, en in een sloep kan iedereen varen! Er zijn in de Biesbosch meerdere verhuurbedrijven waarbij je een sloep kunt huren, dus vergelijk deze verhuurders via Huren.nl en huur snel een mooie sloep bij de Biesbosch!

Waar je aan moet denken als je een sloep gaat huren

Sommige verhuurders bieden sloepen met een kap erop te huur aan, wat handig kan zijn tegen de felle zon of onverhoopte regen. Andere verhuurders bieden sloepen aan zonder kap, wat wel weer een beter uitzicht geeft! Ga je met kinderen varen? Zorg dan dat ze zwemvesten dragen. Vrijwel alle verhuurders biedt deze (gratis) te huur aan. Er zijn sloepen te huur voor maximaal 4, tot maximaal 8 personen, en sommige verhuurders nabij de Biesbosch hebben sloepen te huur voor nog meer mensen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere sloepjes te huren als je met een grote groep bent. Zorg er in dit geval wel voor dat je van te voren reserveert! je kan de verhuurder ook vragen of je een sloep met schipper kan huren, dan vaart de schipper je rond en zie je alle mooie plekken in de Biesbosch. Huur slim, huur een sloep in de Biesbosch via Huren.nl!