Sloep huren in Den Haag

7 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 30,- tot € 165,- per dag, afhankelijk van de huurvorm, de capaciteit en het model van de sloep. (huuradvies)

Top 7 verhuurbedrijven

25 km

  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
30,-
125,-
165,-
Per weekend
60,-
250,-
330,-
Per week
210,-
875,-
1155,-
Een feest op het water: huur een sloep in Den Haag

Den Haag staat niet per se bekend om zijn waterrijke gebieden, maar je kunt er toch een heerlijke tocht maken met een sloep! In Den Haag worden vaak sloepen gehuurd voor bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes, familiedagjes, enzovoorts. Wil je met zijn allen een wijntje of een biertje drinken op de sloep? Houd er dan rekening mee, dat degene die vaart niet mag drinken! Om ervoor te zorgen dat iedereen toch een drankje kan drinken, kun je een sloep huren inclusief schipper! Bij sommige grotere sloepen is het zelfs verplicht om een schipper erbij te huren.

De verschillen tussen de verhuurders van sloepen

In Den Haag zijn meerdere verhuurbedrijven gevestigd waarbij je een sloep kunt huren. Deze verhuurders onderscheiden zich soms door leuke aanbiedingen en arrangementen aan te bieden. Bij sommige verhuurders in Den Haag kun je dus bijvoorbeeld de catering helemaal laten verzorgen! Bij andere verhuurders kun je een gevulde picknickmand erbij huren, enzovoorts. Ga je met kinderen varen? Zorg dan dat je bij een verhuurder een sloep huurt die (gratis) zwemvesten verhuurt voor kinderen. Huur slim, vergelijk de verhuurders van sloepen in Den Haag van te voren goed!