Desktop scanner huren

Digitaliseer documenten: huur een desktopscanner

Het kan zijn dat je een scanner nodig hebt omdat die van jou plotseling ermee opgehouden is: in dat geval is het huren van een scanner een snelle, handige en slimme tijdelijke oplossing. Misschien heb je wel al een desktopscanner op je bedrijf, maar wil je een archief gaan digitaliseren of heb je heel veel materiaal wat je in wilt scannen, dan kun je ook één of meerdere (extra) scanners huren. Natuurlijk is het bij veel verhuurbedrijven ook mogelijk om een desktopscanner te huren om thuis
voor privégebruik in te zetten. Andere scanners die te huur zijn, zijn de handscanner, diascanner en 3D-scanner. Een scanner huren die ook kan printen? Huur dan een all-in-one printer.

Wat moet je weten als je een scanner gaat huren?

Je kunt op Huren.nl de verschillende verhuurbedrijven bekijken en met elkaar vergelijken. Maar waar moet je op letten als je een desktopscanner gaat huren? Er zijn flatbed-scanners en documentscanners. De flatbed-scanner is een compacte, platte scanner, ideaal voor het scannen van een paar papieren. Wil je meer scannen? Huur dan een documentscanner. Als je vooral documenten wilt inscannen, en als je deze later nog wilt bewerken, dan is het essentieel dat je een scanner huurt die beschikt over bepaalde software die OCR heet. Een scanner met OCR (Optical Character Recognizing) scant een document niet als een plaatje maar herkent tekst en kan dit dus als tekstdocument opslaan. Zo kun je er later weer in werken met een tekstverwerker. Ga je veel afbeeldingen scannen, en is het belangrijk dat de resolutie van hoge kwaliteit is? Let dan op het getal dat voor ‘dpi’ staat (dots per inch): het aantal dpi bepaalt hoe hoog de resolutie is. Op Huren.nl vind je het juiste verhuurbedrijf die de beste desktopscanner verhuurt voor jouw klus!