Vind jouw beste huurdeal

Polaroid camera huren

Vergelijk 5 verhuurbedrijven

Verhuurwinkel.nl B.V. logo

Gratis bezorgd en opgehaald in héél Nederland!

Landelijke levering
v.a. 29,-

Polaroidbelevenis.nl logo

Jouw moment verdient de mooiste foto's

Purmerend
v.a. 25,-

Feestverhuur Rijswijk logo

Alles voor een feestje in Zuid-Holland

Rijswijk
v.a. 15,-

Peerby logo

Goedkoop en snel huren van je buren!

Meerdere vestigingen
v.a. 10,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Vintage foto’s met een gehuurde polaroid camera

Terwijl de rolletjescamera al uit ons geheugen verdwenen is, is de ouderwetse polaroid camera juist weer helemaal hip. Met een polaroid camera maak je op een leuke en aparte manier foto’s. Je foto wordt namelijk direct op fotopapier afgedrukt. Even wapperen en het beeld komt vanzelf tevoorschijn. Leg elke gast op je bruiloft vast en maak van al je polaroidfoto’s een mooi plakboek. Tijdens ieder feest ofevenement zorgt een polaroid camera voor enorm veel plezier. Wil je professionele foto’s die altijd scherp en juist belicht zijn? Kijk dan eens of een spiegelreflexcamera iets voor jou is. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van polaroid camera’s in de door jou gewenste omgeving.

Welke polaroid camera’s zijn er te huur?

Een polaroid camera komt in twee varianten, elk met hun eigen voordeel. Zo kun je een ouderwetse polaroid camera huren of een digitale variant daarvan. De ouderwetse camera zorgt voor een nostalgisch gevoel en ziet er super vintage uit. De digitale polaroid camera heeft een geheugenkaart en uitgebreide opties. Wil je dus de mogelijkheid hebben om een foto uit te kiezen alvorens hij geprint wordt, dan is de digitale versie waarschijnlijk een betere keus voor jou. Verder kun je kiezen tussen een polaroidcamera die werkt op batterijen en een camera die werkt op een accu. Zorg ervoor dat je voldoende accu hebt (of genoeg batterijen), zodat je niet halverwege je evenement zonder camera komt te zitten. Alle polaroid camera’s zijn voorzien van een flitser.

Niet vergeten!

Voor een polaroid camera heb je fotopapier nodig. Vraag bij het verhuurbedrijf hoeveel fotopapier je precies nodig hebt en welke kosten hieraan verbonden zijn. Cassettes met fotopapier die ongebruikt zijn gebleven, kun je vaak bij het inleveren van de camera weer omruilen voor geld. Tip: Geef je gasten een polaroidfoto van zichzelf mee, als aandenken aan de leuke dag of avond!

Gerelateerde categorieën