DJ set huren

Top 7 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Draai als Armin van Buren met je gehuurde DJ set!

Binnenkort een feestje of evenement? Of is je eigen DJ apparatuur kapot en moet je draaien op een beurs? Huur dan een complete DJ set. Natuurlijk heeft niet iedereen een complete mooie DJ set in de kast liggen. Hierbij kan het huren van een DJ set uitkomst bieden. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel alle DJ set verhuurbedrijven met een ruim aanbod aan verschillende soorten DJ sets. DJ sets komen in verschillende uitvoeringen. Over het algemeen bestaat een set uit twee DJ cd-spelers en een mengpaneel. Veel verhuurbedrijven bieden tevens sets aan inclusief speakers, een versterker, een koptelefoon en een lichtinstallatie. Bij de meeste verhuurbedrijven worden de DJ sets en speakers netjes bij je afgeleverd en geïnstalleerd. Bekijk en vergelijk de verhuurbedrijven op basis van merk, kwaliteit en uitrusting. Een DJ draaitafel huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl

Meer over DJ set huren

Ben je bezig met het organiseren van een evenement waarbij het belangrijk is dat de muziek vlekkeloos in elkaar overloopt? Organiseer je bijvoorbeeld een feest, presentatie, concert of een festival waarbij je wilt dat er geen moment van stilte is? Of regel je een DJ les waarbij leerlingen om moeten kunnen gaan met een DJ set? In alle gevallen is een DJ set huren ideaal. Het zoeken naar een bedrijf dat bij jou in de buurt zit en de DJ apparatuur heeft waar je naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk meerdere bedrijven die een DJ set te huur hebben. Huren.nl maakt het graag wat makkelijker voor je. Zo kun je via Huren.nl, met gebruik van de kaart en je locatie, alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt vergelijken. Vergelijk de DJ set verhuur en vind de verhuurder en de DJ set die het beste bij je past.

Een DJ set huren doe je zo!

Als je een DJ set gaat huren bij één van de verhuurbedrijven die je hier op een rijtje ziet staan, dan kan het handig zijn om een aantal handige puntjes te hebben waarop je de DJ sets kunt vergelijken. Allereerst kun je natuurlijk kijken waaruit de DJ set bestaat. Zo is het handig om te bedenken wat je nodig hebt. Bij een festival, feest of beurs is het een handige indicatie om te bedenken hoeveel gasten er zullen zijn. Hierop kun je de benodigdheden afstellen. Op het aantal mensen kun je de hoeveelheid speakers, de frequentie, subwoofers en microfoons afstellen. Daarnaast moet je bedenken of je de DJ set op een DJ tafel wilt hebben of dat je hier zelf iets voor regelt. Let op, niet alle verhuurders leveren de eventuele benodigde kabels mee. Zo krijg je vaak niet standaard een aansluitingskabel voor een laptop of microfoon bijgeleverd. Bekijk altijd van tevoren of de DJ set over de juiste aansluiting beschikt.

Een DJ set huur je vaak voor een huurperiode van één dag. Heb je de set voor meerdere dagen nodig? Bekijk dan welke verhuurder een staffelkorting hanteert (hoe langer je huurt, hoe goedkoper de huurprijs). Hou rekening met eventuele bijkomende kosten, bijvoorbeeld voor het bezorgen en het aansluiten van het apparatuur. Vergeet niet om je legitimatie mee te nemen, aangezien hier vaak naar gevraagd wordt. Heb je ook een microfoon en een kabelhaspel nodig? Bekijk alle bedrijven met een DJ set te huur en vind de beste verhuurder!

Gerelateerde categorieën