Trike huren

9 aanbieders gevonden. De huurprijs van een trike varieert van € 150,- tot € 175,- per dag en hangt af van het merk en de prijs per km

Top 9 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Trike | Veluwe in Meerveld

voor 2 uur bij Trikeverhuur Veluwe

11-04-2024

Trike | Veluwe in Meerveld

bij Trikeverhuur Veluwe

05-04-2024

Trike | Veluwe in Meerveld

voor 6 uur bij Trikeverhuur Veluwe

10-03-2024

Trike | Veluwe in Meerveld

voor 5 uur bij Trikeverhuur Veluwe

23-02-2024
Waar kan ik een trike huren?

Een trike is een soort mix tussen een motor en een auto. De trike heeft twee achterwielen en één voorwiel: zo kun je motorrijden met een stabiele ligging op de weg, terwijl je toch het echte motorgevoel ervaart! Je kunt een trike huren om als een echte motorrijder de weg op te gaan, met het voordeel dat je geen motorrijbewijs, maar alleen rijbewijs B nodig hebt (mits je dit rijbewijs vóór 19 januari 2013 behaald hebt). Houd er wel rekening mee dat het kan zijn dat verhuurbedrijven een minimumleeftijd hanteren. Let op: een trike is het Engelse woord voor driewieler. Op deze pagina bedoelen we de motoruitvoering van de trike.

Huur trikes voor 1 tot 3 personen

Er zijn trikes te huur voor 1, 2 en drie personen. Als je met meerdere personen op pad gaan die geen geschikt rijbewijs hebben, kunnen deze personen toch mee! Je kunt een trike huren om er een dagje mee te toeren, maar je kunt een trike ook voor langer huren. Het is verplicht om een helm en beschermende kleding te dragen. Heb je dat zelf niet? De meeste verhuurbedrijven die trikes verhuren, bieden ook de nodige kleding (laarzen, motorpakken, etc.) en helmen te huur aan. Als je een trike huurt moet je vaak een borg betalen, deze varieert ongeveer van 450 tot 800 euro. Wil je een motorvoertuig huren, waarbij er twee wielen aan de voorkant, en 1 wiel aan de achterkant zit? Huur dan een MP3!