Motor met zijspan huren

2 aanbieders gevonden. Motor met zijspan huren? Let dan goed op het merk, de cilinderinhoud, het aantal vrije kilometers en de prijs per km.

Top 2 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Lees hier over de verhuur van een motor met zijspan

Dat moment dat je de hoek om komt rijden samen met je geliefde, en dat iedereen dan op jullie wacht, familie, vrienden, en zodra de auto in beeld komt, dat iedereen dan begint te juichen. Wat ziet de bruid er mooi uit! En wat een prachtige auto! Maar hoe zou het zijn, als jullie verschenen in een mooie motor met zijspan? De één kan plaatsnemen in het zijspan, de ander op de motor, en zo kunnen jullie op een originele, verrassende en chique manier verschijnen op jullie bruiloft. En wat een grappig gezicht zijn die blikken aan een touwtje die achter de motor aan bungelen. Maar hoe kom je aan een motor met zijspan? Heel simpel: die kun je gewoon huren. Er zijn een aantal verschillende verhuurbedrijven die motors met zijspan verhuren. Het ene verhuurbedrijf is gespecialiseerd in trouwvervoer en verhuurt ook motors met zijspan, het andere verhuurbedrijf is er een dat ook andere motors verhuurd. Hier op Huren.nl vind je het verhuurbedrijf wat bij jou past.

Handige info voor het huren van een motor met zijspan

Om met een motor met zijspan te verschijnen op je bruiloft, moet één van de twee gelukkigen wel in het bezit zijn van een motorrijbewijs. Hoe makkelijk je ook rijdt op een motor met zijspan, als je er eentje gaat huren kan het helaas niet anders. Let op: ook de bijrijder, dus de persoon in het zijspan, moet verplicht een helm dragen (natuurlijk kun je op de trouwfoto de helm even afdoen als de motor stilstaat). Als jullie toch graag op een motor met zijspan jullie nieuwe leven samen tegemoet rijden, dan kan je bij sommige verhuurbedrijven een motor met zijspan huren inclusief een chauffeur. Niet alleen voor trouwerijen kun je een motor met zijspan huren. Ook voor pleziertochtjes of als blikvanger is een motor met zijspan goed in te zetten. Vind op Huren.nl het verhuurbedrijf wat het dichtst bij jou in de buurt zit en de ideale motor met zijspan verhuurd.