Handheld kassasysteem huren

Top 1 verhuurbedrijf

Verhuur van handheld kassasystemen via Huren.nl

Als je voor een festival, een evenement, een beurs of gewoon in jouw horeca-etablissement een kassasysteem wilt huren, en als je beschikking hebt over een terras, of over een grote hoeveelheid tafeltjes, dan kan het erg handig zijn om een handheld kassasysteem te huren. Met een handheld kassasysteem kan de horecamedewerker de gasten direct aan de tafel helpen. De medewerker kan bestellingen opnemen en direct invoeren in het handheld kassasysteem. Deze bestelling komt dan direct binnen op de hoofdkassa. Ook kan er in de meeste gevallen afgerekend worden aan tafel. 

Mobiel kassasysteem betekent rust in de tent

Met een mobiel kassasysteem wordt er minder heen en weer gelopen, er is minder chaos en minder kans op fouten: geen lange wachtrijen meer bij de kassa en alle informatie wordt direct doorgezonden naar de hoofdkassa, dus er zijn minder pieken van informatie, maar eerder een constante, lagere stroom van informatie. Op deze manier creëer je letterlijk en figuurlijk rust in de tent. 

Handige tips voor het huren van een handheld kassasysteem

Als je wil dat de gasten direct aan hun tafeltje kunnen betalen, dan kan is het ook vaak handig om een handheld/mobiel pinautomaat te huren, en de medewerkers te voorzien van een portemonnee met wisselgeld. Op deze manier creëer je de meest efficiënte manier van het bedienen van de gasten, hoeven de medewerkers minder onnodig te lopen, en loopt alles veel soepeler. Het huren van een handheld kassasysteem in combinatie met een vast kassasysteem is erg handig, en ook nog eens heel voordelig. Als er problemen, of storingen zijn, staat de verhuurder vaak stand-by via een hulpservice, zodat je snel weer ‘up and running’ bent en de gasten weer kunt helpen. Huur eenvoudig en snel een handheld kassasysteem via Huren.nl!

Gerelateerde categorieën