Roeitrainer huren

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Kenmerken en varianten

Breedte variërend van 51 tot 53 cm
Hoogte variërend van 52 tot 102 cm
Lengte variërend van 56 tot 69 cm
Maximaal gebruikersgewicht variërend van 130 tot 160 kg
Aantal programma s variërend van 152 tot 180 cm
Huur een roeitrainer om alle spiergroepen aan te sterken

Wist je dat niet alleen roeiers baat hebben bij het trainen met een roeimachine? Ook mensen met rug- en nekklachten kunnen gebruik maken van een roeitrainer om deze grotere spieren aan te sterken. Het huren van een roeimachine is ideaal voor zowel beginners als professionals. Of je nou aan het revalideren bent, en thuis ook moet oefenen, of een roeier bent die ook thuis wilt trainen, het huren van een roeitrainer kan iedereen! Ben je van plan om een roeimachine aan te schaffen, maar weet je nog niet zeker of het wat voor je is, en heb je geen zin of tijd om naar de sportschool te gaan? Dan is het huren van een roeimachine ideaal.

 

Een allround training op een gehuurde roeimachine

Het trainen met een roeitrainer is een allround training. Dat wil zeggen dat je bijna alle spieren gebruikt en sterker maakt, en dat je je conditie verbetert doordat je door het trainen met een roeimachine je longcapaciteit vergroot. Ook kun je de hartspier sterker maken door cardio-oefeningen te doen met de roeitrainer. Wil je dit ook thuis kunnen doen? Dan is het huren van een roeitrainer ideaal. Vooral als je voor een tijdelijke periode een roeitrainer in huis wilt hebben. Bijvoorbeeld omdat je tijdelijk moet revalideren, tijdelijk extra hard wilt trainen, of tijdelijk zelf zonder jouw eigen roeitrainer zit. Vind, vergelijk en huur makkelijk en snel via Huren.nl!

Verschillende roeitrainers die je kunt huren

Wil je een roeitrainer huren die veel verplaatst moet worden? Dan is het huren van een roeitrainer die transportwieltjes heeft en/of opklapbaar is ideaal. De maten van de meeste roeitrainers komen ongeveer met elkaar overeen (lengte rond de 2,4 meter, breedte ongeveer 50 centimeter, en hoogte tussen de 50 en 100 centimeter). Iets wat wel erg uiteen kan lopen is het maximale gebruikersgewicht van roeitrainers. Dit gewicht varieert van 130 tot 160 kilogram. Let ook op het aantal trainingsprogramma’s (0-12), en of je de roeitrainer kunt aansluiten op een computer of social media. Huur slim, huur via Huren.nl.