Sinterklaaspak huren

3 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 87,- tot € 97,-, afhankelijk van de kwaliteit en de uitvoering van een sinterklaaspak.

Top 3 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Sinterklaas, wie kent hem niet?!

Kinderen kijken vol ontzag naar je op en de echte kleintjes zullen misschien ook een beetje bang voor je zijn, maar die angst zijn ze allang weer vergeten zodra ze al die mooie cadeautjes zien. Ook de ronddansende pieten vinden ze natuurlijk hartstikke mooi. Een sinterklaaspak kun je huren om je eigen kids een bezoekje te brengen, maar natuurlijk ook als je ingehuurd bent om als Sinterklaas op scholen, verenigingen of bij mensen thuis te verschijnen. Leuk om dan ook de docenten of de ouders gekscherend op de hak te nemen. Pietenpakken kun je trouwens ook huren via Huren.nl. Let op! Huur of reserveer je pak op tijd en voorkom dat jij in de decembermaand met lege handen staat.

Waar let je op tijdens het huren van een sinterklaaspak?

De meeste sinterklaaskostuums bestaan vaak uit een rode tabberd (mantel), een albe (het witte onderkleed), handschoenen, een mijter, een staf, een pruik, een baard en soms ook een klingel (het koord om je middel). Vergeet niet om zelf na te denken over gepaste schoenen, het grote boek van Sinterklaas en eventueel een schimmel. Bij sommige verhuurbedrijven is het ook mogelijk om een set te huren, bestaande uit 1 sinterklaaspak en 2 pietenpakken. Huur je een sinterklaaspak? Hou dan rekening met eventuele verzend- en stomerijkosten.

Tip: Te laat met huren? Regel dan een kerstmanpak voor de kerstdagen!

Gerelateerde categorieën